Supercellin yhteisötapahtuman ja turnauksen ohjeet

Voimaantulopäivä: 12.10.2017

Haluatko toimia Supercellin peliin liittyvän tapahtuman ja/tai turnauksen järjestäjänä? Autamme mielellämme! Haluamme auttaa sinua tekemään tapahtumistasi ja turnauksistasi kaikille hauskoja, tasapuolisia ja huolettomia. Olemme tämän vuoksi laatineet nämä Yhteisötapahtuman ja -turnauksen ohjeet ("Ohjeet"), joita noudattamalla järjestäminen sujuu helposti. Siis todella helposti.

Ota huomioon seuraava, jos suunnittelet järjestäväsi pelinsisäisen turnauksen esimerkiksi Clash Royalen turnaustilan avulla ("Turnaus"), jossa käytetään palkintoina pelinsisäisiä tuotteita. Ota seuraava huomioon myös, jos aiot järjestää tapahtuman, esimerkiksi kaikenlaiset fanitapaamiset tai -kokoontumiset ("Tapaaminen"), joihin EI sisälly kilpailuja, joiden voittoina voi saada pelinsisäisiä tuotteita:

YLEISET SÄÄNNÖT

 • Supercell Oy ("Supercell") vastaa peleistään, mutta järjestäjät ovat vastuussa turnauksistaan ja/tai tapahtumistaan.  Et voi siis mainita, että turnaus tai tapahtuma on "virallinen" tai antaa ymmärtää, että Supercell on vastuussa, osallistuu tai tukee turnaustasi, tapahtumaasi tai mitään palkinnoista. 
 • Järjestäjänä varmista, että turnauksesi tai tapahtumasi on paikallisten lakien ja sääntöjen mukaan laillinen.
 • Järjestääksesi tai osallistuaksesi turnaukseen tai tapahtumaan sinun on oltava paikallisten lakien ja vaatimusten mukaan tarpeeksi vanha järjestämään kilpailun tai kilpailemaan.
 • Voit tallentaa tai suoratoistaa turnauksesi tai tapahtumasi millä tahansa verkkofoorumilla, mutta et voi lähettää sitä TV:ssä.
 • Jos suunnittelet ottavasi kuvia tapahtuman tai turnauksen aikana tai videoivasi tapahtumaa tai turnausta ja haluat julkaista tällaista materiaalia, sinun on ilmoitettava osanottajille asiasta ja hankittava osallistujilta asiaankuuluvat luvat. Vain näin voit käyttää tallentamaasi materiaalia suunnittelemallasi tavalla ja julkistaa sitä. HUOMAA, että et saa lähettää mitään videoitua materiaalia TV:ssä.
 • Et voi veloittaa ihmisiä turnauksen tai tapahtuman suoratoiston tai suoratoistojen katselusta.
 • Turnausten ja tapahtumien tulisi olla hauskoja, ja voittajan tulee määräytyä taitojen perusteella. Sopupelien järjestäminen tai muu kyseenalainen toiminta on ehdottomasti kielletty.
 • Voit käyttää meiltä saamiasi turnaus-/tapahtumakuvia ja pelilogoja, mutta et saa muokata niitä.  Supercellin tavaramerkkien, tekijänoikeuksien ja logojen käyttösi on muutoin Supercellin Fanisisältökäytännön ehtojen alaista (http://supercell.com/fan-content-policy/fi/).
 • Turnauksesi tai tapahtumasi eivät voi mainostaa muita pelialan yrityksiä, alkoholituotteita, tupakkatuotteita, huumausaineita, pornoa, aseita, uhkapelejä tai yrityksiä tai palveluita, jotka ovat Supercellin etujen ja arvojen vastaisia.
 • Supercell saattaa mainostaa turnaustasi tai tapahtumaasi, tai käyttää turnauksesi tai tapahtumasi tuloksia valitessaan pelaajia Supercellin virallisiin turnaustapahtumiin tai markkinointitoimintaan.
 • Supercellin käyttöehtoja (http://supercell.com/en/terms-of-service/fi/), yksityisyyskäytäntöä (http://supercell.com/en/privacy-policy/fi/) ja fanisisällön käytäntöä (http://supercell.com/fan-content-policy/fi/) sovelletaan kaikkiin tapahtumiin ja turnauksiin.
 • Haluamme, että turnaukset ja tapahtumat ovat reiluja ja hauskoja.  Ryhdymme tarvittaessa asianmukaisiin toimiin: saatamme esimerkiksi sulkea tai peruuttaa turnauksen tai tapahtuman.

PELINSISÄISET TURNAUKSET JOISSA PALKINTOINA PELINSISÄISIÄ TUOTTEITA

 • Osallistumisen tulee olla ilmaista kaikissa turnauksissa – poikkeuksia ei sallita!
 • Voit tarjota turnaukseen osallistuville pelaajille palkinnoiksi ainoastaan sallittuja pelinsisäisiä tuotteita – ei rahaa tai oheistuotteita!

TAPAHTUMAT PAIKAN PÄÄLLÄ JA MUUT SUPERCELL-PELIEN KILPAILUT

 • Osallistumisen tulee olla ilmaista kaikissa tapahtumissa – poikkeuksia ei sallita! Tämä sääntö pätee myös esimerkiksi jäsenmaksuihin tai kausikortteihin. Jos järjestät live-tapahtuman, voit periä maksun ainoastaan itse tapahtuman sisäänpääsystä, mutta et kilpailusta.
 • Olet itse vastuussa kaikkien palkintojen järjestämisestä tapahtumassasi. Et voi pyytää osallistujia rahoittamaan palkintoja.  Palkintojen (raha, fanituotteet, jne.) enimmäisarvo on 10 000 Yhdysvaltain dollaria.
 • Huomaa: Voit tarjota joko pelinsisäisiä tuotteita tai rahaa tai rahaa vastaavia tuotteita, mutta et molempia.

LOPUKSI

 • Jos turnauksesi tai tapahtumasi on näiden ohjeiden mukainen, et tarvitse erillistä lisenssiä tai lupaa Supercelliltä.  Jos se ei ole ohjeiden mukainen, ota meihin yhteyttä osoitteella tournaments@supercell.com varmistaaksesi, onko yhteistyö mahdollista.
 • Näitä vaatimuksia lukuun ottamatta turnausten ja tapahtumien järjestäminen on sinusta kiinni. Voit itse päättää kilpailun formaatin, säännöt ja palkinnot, kunhan ne ovat näiden ohjeiden mukaisia.
 • Olet yksin vastuussa siitä, että noudatat kaikkia sovellettavia paikallisia lakeja ja säädöksiä. Me emme ole vastuussa mistään tapahtumasta tai turnauksesta ja sinun on tehtävä tämä selväksi kaikille osallistujille tai tapahtumaan tai turnaukseen jollakin muulla tavalla liittyville henkilöille. Varmista, että olet tiedottanut tapahtumasta tai turnauksesta asianomaisille viranomaisille ja että olet saanut riittävät luvat tilaisuuden järjestämiseksi viranomaisilta, tapahtumapaikan omistajilta ja muilta asianosaisilta.
 • Olet yksin vastuussa mahdollisista vastuista, kustannuksista tai vahingoista, joita voi syntyä osana tapahtumasi tai turnauksesi järjestämistä tai pitämistä. Olet myös yksin vastuussa mistä tahansa tämän ohjeen noudattamatta jättämisestä tai lakien rikkomisesta. Supercell ei ole missään tällaisessa vastuussa eikä sillä ole mitään tällaisia velvoitteita turnaustasi tai tapahtumaasi kohtaan tai mihinkään omiin toimiisi liittyen, jotka koskevat turnausta tai tapahtumaa.

Kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä osoitteella tournaments@supercell.com.

Kiitos ja pidä hauskaa!

Huomaathan, että nämä ohjeet saattavat muuttua: niihin voidaan tehdä lisäyksiä milloin tahansa online-viestin välityksellä, joten muista seurata päivityksiä täällä!