RETNINGSLINJER FOR TURNERINGER I SUPERCELL-SPILL

Gyldig fra dato: 4. juli 2016

Har du lyst til å arrangere en Supercell-turnering? Vi hjelper deg gjerne! Målet vårt er at turneringer skal være rettferdige, morsomme og bekymringsløse for alle, og for å få til dette har vi skrevet retningslinjer for spillsamfunnet! Linjer som viser dere retningen, med andre ord!

TURNERINGER I SPILLET MED SPILLGJENSTANDER I BELØNNING

Hvis du bruker en av Supercells spillfunksjoner som har spillgjenstander i belønning, slik som turneringsmodusen i Clash Royale (en «turnering»), bør du huske følgende:

 • Alle turneringer må være gratis å delta i – ingen unntak!
 • Du kan bare tilby deltakerne de tillatte spillgjenstandene i belønning. Det betyr at du ikke kan tilby kontanter eller varer!

ARRANGEMENTER PÅ ARENAER, OG ANDRE KONKURRANSER I SUPERCELL-SPILL

Hvis du arrangerer en tilstelning eller konkurranse som IKKE bruker en spillfunksjon med spillgjenstander i belønning (et «arrangement»):

 • Alle arrangementer må være gratis for deltakerne – ingen unntak!  Når det er sagt, så kan den som er ansvarlig for et arrangement, kreve inngangspenger for selve arenaen. Men ikke for konkurransedelen.
 • Du er selv ansvarlig for å skaffe til veie alle premiene i arrangementet. Du kan ikke be andre spillere om å finansiere premier.  Den maksimale verdien for premier (kontanter, varer osv.) er USD 10 000.
 • Merk: Du kan tilby spillgjenstander eller kontanter / noe som tilsvarer kontanter, men ikke begge deler.

Til slutt, her er noen generelle regler som gjelder for alle turneringer og arrangementer:

 • Supercell er ansvarlig for spillene, men det er vertene som er ansvarlig for turneringer og arrangementer.  Du kan ikke kalle en turnering eller et arrangement «offisielt», eller antyde at Supercell er involvert i, ansvarlig for eller bifaller turneringen eller arrangementet, eller noen av premiene som tilbys.  
 • Som vert må du forsikre deg om at turneringen eller arrangementet er lovlig i henhold til gjeldende lokale lover og regler.
 • For å arrangere eller spille i en turnering eller arrangement må du være gammel nok til å konkurrere eller arrangere i henhold til lokale regler og krav – det sier loven! 
 • Du kan ta opp eller strømme turneringen eller arrangementet på en hvilken som helst plattform på nett, men du kan ikke kringkaste på vanlig TV.
 • Du kan ikke kreve penger av de som ønsker å se turneringen eller arrangementet via en strømmetjeneste.
 • Turneringer og arrangementer skal være morsomme og spennende. Det er ferdigheter som skal avgjøre hvem som vinner. Enhver form for kampfiksing og/eller lignende tvilsom aktivitet er strengt forbudt!
 • Du kan bruke turnerings- og arrangementsgrafikken og spill-logoene vi gir deg, men du kan ikke modifisere dem eller bruke Supercells logo eller varemerker.
 • Turneringen eller arrangementet kan ikke promotere andre spillselskaper, alkohol, tobakk, narkotika, pornografi, våpen, gambling eller selskaper eller tjenester som handler i strid med Supercells interesser. 
 • Supercell kan promotere turneringen eller arrangementet, eller bruke resultatene fra turneringen eller arrangementet til å kvalifisere spillere til offisielle Supercell-turneringer og markedsføringsaktiviteter.
 • Supercells Tjenestevilkår (http://supercell.com/en/terms-of-service/), Retningslinjer for personvern (http://supercell.com/en/privacy-policy/) og Retningslinjer for brukerskapt innhold (http://supercell.com/fan-content-policy) gjelder for alle turneringer eller arrangementer.
 • Vi vil at turneringer og arrangementer skal være rettferdige og morsomme.  Ved behov vil vi iverksette nødvendige tiltak, inkludert utestenging eller kansellering av turneringer og arrangementer.
 • Hvis turneringen eller arrangementet ditt holder seg innenfor disse retningslinjene for turneringer, trenger du ikke lisens eller andre tillatelser fra Supercell.  Hvis det ikke holder seg innenfor retningslinjene, må du ta kontakt på tournaments@supercell.com, så får vi se om vi kan jobbe sammen.
 • Med unntak av disse kravene er det opp til deg hvordan du setter opp og arrangerer en turnering eller arrangement! Konkurransens format, regler og premier bestemmer du selv, så lenge de oppfyller retningslinjene for turneringer!

Har du spørsmål? Kontakt oss på tournaments@supercell.com.

Takk, og ha det gøy!

Vær klar over at retningslinjene for turneringer er i konstant utvikling. De kan når som helst endres gjennom et innlegg på nett, så kom tilbake for å se etter oppdateringer!