Retningslinjer for Supercell-relaterte arrangementer og turneringer

Gyldig fra: 1. juli 2018

Har du lyst til å arrangere en Supercell-turnering? Vi hjelper deg gjerne! Målet vårt er at turneringer skal være rettferdige, morsomme og bekymringsløse for alle, og for å få til dette har vi skrevet retningslinjer for spillsamfunnet! Linjer som viser dere retningen, med andre ord!

GENERELLE REGLER FOR ALLE TURNERINGER OG ARRANGEMENTER.

 1. Alle turneringer må være gratis å delta i for spillerne – ingen unntak! Herunder kommer også ting som medlemskapsavgifter og sesongkort. Når det er sagt, så kan arrangøren av et live-arrangement kreve inngangspenger av tilskuere til selve arenaen, men ikke av de som skal konkurrere.
 2. Du er selv ansvarlig for å skaffe til veie alle premiene i arrangementet. Du kan ikke be andre spillere om å finansiere premier.  Den maksimale kombinerte verdien av alle premier (penger, varer osv.) er $ 10 000, med mindre Supercell på forhånd har gitt en uttrykkelig skriftlig tillatelse til større premier.
 3. Merk: Du kan tilby spillgjenstander eller kontanter / noe som tilsvarer kontanter, men ikke begge deler. Turneringer med belønninger i spillet kan ikke kombineres med belønninger utenfor spillet.
 4. Supercell er ansvarlig for spillene, men det er vertene som er ansvarlig for arrangementene. Du kan ikke kalle et arrangement «offisielt», eller antyde at Supercell er involvert i, ansvarlig for eller bifaller arrangementet eller noen av premiene som tilbys.
 5. Som vert må du forsikre deg om at arrangementet er lovlig i henhold til gjeldende lokale lover og regler.
 6. For å arrangere eller spille i et arrangement må du være gammel nok til å konkurrere eller arrangere i henhold til lokale regler og krav – det sier loven! I tillegg må deltakerne være minst 13 år for å delta i arrangementer uten pengepremier og 16 år (og ha tillatelse fra en forelder eller foresatt, enten skriftlig eller gjennom personlig oppmøte) for å delta i arrangementer med pengepremier.
 7. Turneringer skal være morsomme og spennende. Det er ferdigheter som skal avgjøre hvem som vinner. Enhver form for kampfiksing og/eller lignende tvilsom aktivitet er strengt forbudt!

 
MERKEVAREBYGGING, SPONSORER OG PUBLISITET

 1. Du kan bruke turnerings- og arrangementsgrafikken vi gir deg, men du kan ikke modifisere den. Spillogoer kan bare brukes med Supercells uttrykkelige tillatelse.  Det er ikke lov å bruke Supercells logo.
 2. Du kan ta opp eller strømme turneringen eller arrangementet på en hvilken som helst plattform på nett, men du kan ikke kringkaste på TV uten å innhente skriftlig tillatelse fra Supercell på forhånd. Du, eller plattformen(e) du velger å jobbe med, kan ikke kreve penger av folk for å se strømmingen fra turneringer eller arrangementer.
 3. Sponsorrelaterte aktiviteter må holdes atskilt fra Supercells spill, merkevare, logoer og annet innhold, med mindre Supercell har gitt deg skriftlig tillatelse til å gjøre noe annet. Spesielt kan du ikke (i) bruke sponsornavn i navnet til turneringen eller arrangementet; (ii) tillate at sponsorlogoer eller andre markedsføringsmaterialer har en fremtredende plass i arenaen hvor turneringen eller arrangementet avholdes, på nettsiden eller andre steder; (iii) referere til sponsorer i noen markedsføringsmaterialer eller andre materialer som inneholder bilder, figurer, tekst, logoer eller annet innhold fra Supercells spill; eller (iv) referere til sponsorer i pre-, mid- eller post-roll ved kringkasting, strømming eller annen offentliggjøring av videoinnhold relatert til turneringen eller arrangementet ditt.
 4. Ingenting som er relatert til turneringen eller arrangementet, kan inneholde eller fremme innhold som er misvisende, bedragerisk, villedende, ulovlig, uanstendig, ærekrenkende, truende, plagsomt eller på annen måte støtende eller i strid med Supercells interesser. Turneringen eller arrangementet kan ikke fremme andre spillselskaper, utgivere eller plattformer, alkohol, tobakk, narkotika, pornografi, våpen, veddemål eller gambling, eller noen selskaper, produkter eller tjenester relatert til ovennevnte.
 5. Hvis du registrerer varemerker, domenenavn, opphavsretter, kontoer i sosiale medier eller tilhørende adresser for turneringen eller arrangementet, kan disse ikke inkludere eller ha en forvirrende likhet med Supercells varemerker (slik som SUPERCELL, CLASH ROYALE, CLASH OF CLANS, HAY DAY eller BOOM BEACH) eller andre av Supercells eiendeler uten en egen skriftlig avtale med Supercell.
 6. Supercell kan promotere turneringen eller arrangementet, eller bruke resultatene fra turneringen eller arrangementet til å kvalifisere spillere til offisielle Supercell-turneringer og markedsføringsaktiviteter.

ANNET SOM ER VIKTIG Å HUSKE

 1. Spillere i CRL (Clash Royale League), spesifikt spillerne som har skrevet kontrakt for å spille for et CRL-lag i en sesong, kan ikke delta i ikke-CRL-arrangementer i løpet av CRL-sesongen, slik den er definert av Supercell, uten vår skriftlige tillatelse.
 2. For at spillopplevelsen skal være slik den ble utviklet for å være, skal du ikke bruke noen emulatorer eller lignende programvare i forbindelse med turneringen eller arrangementet ditt.
 3. Det er strengt forbudt å bruke modifikasjoner, boter og andre uautoriserte tredjeparts programvarer. I turneringer og arrangementer skal det brukes mobile enheter. På grunn av høyere oppløsning anbefaler vi bruk av nettbrett, spesielt ved strømming/opptak.
 4. Supercells tjenestevilkår (http://supercell.com/en/terms-of-service/), retningslinjer for personvern (http://supercell.com/en/privacy-policy/) og retningslinjer for spillerskapt innhold (http://supercell.com/fan-content-policy) gjelder for alle turneringer eller arrangementer.
 5. Vi vil at turneringer og arrangementer skal være rettferdige og morsomme.  Ved behov vil vi iverksette nødvendige tiltak, inkludert utestenging eller kansellering av turneringer og arrangementer.
 6. Hvis turneringen eller arrangementet ditt holder seg innenfor disse retningslinjene for turneringer, trenger du ikke lisens eller andre tillatelser fra Supercell.  Hvis ikke må du ta kontakt på tournaments@supercell.com, så får vi se om vi kan jobbe sammen.
 7. Med unntak av disse kravene er det opp til deg hvordan du setter opp og arrangerer en turnering eller arrangement! Konkurransens format, regler og premier bestemmer du selv, så lenge de oppfyller retningslinjene for turneringer!

Har du spørsmål? Kontakt oss på tournaments@supercell.com.
Takk, og ha det gøy!
Vær klar over at retningslinjene for turneringer er i konstant utvikling. De kan når som helst endres gjennom et innlegg på nett, så kom tilbake for å se etter oppdateringer!