Fanisisältökäytäntö

Viimeisin päivitys: 19. joulukuuta 2016.

Rakastamme yhteisöämme ja mielestämme on mahtavaa, mitä kaikkea pelaavat osaavat ja haluavat tehdä Supercellin brändien ympärillä! Barbaarikin ymmärtäisi, että iso osa pelaajista haluaa käyttää Supercellin omaisuutta (katso alta) vain luodakseen siistejä juttuja pelien ympärille. Olemme todella innoissamme tästä. Kuitenkin aina silloin tällöin ihmiset menevät liian pitkälle ja yrittävät vakuuttaa yhteisön, että heidän tuotteensa, palvelunsa, sivustonsa tai videonsa liittyvät Supercelliin tai ovat sen tukemia tai tuottamia. On olemassa ihmisiä, jotka tekevät tätä tahallaan hyötyäkseen yhteisöstä ja Supercellin pelitiimien työstä. Tämä voi johtaa siihen, että pelaajat uskovat tietoa, ostavat tavaraa tai jopa antavat henkilötietojaan sillä perusteella, että tuollainen sisältö on virallista. Tämä tekee meistä erittäin tyytymättömiä.

Tämä fanisisältökäytäntö hallitsee sinun Supercell Oy:n ("Supercell") tekijänoikeuksien ja tavaramerkkien käyttöäsi peleistä Clash of Clans, Clash Royale, Hay Day ja Boom Beach, mukaan lukien mahdolliset meidän tarjoamamme fanisetit ("Supercellin omaisuus") fanisisältötarkoituksia varten. Emme anna varoituksia tämän käytännön loukkaamisesta.

1. FANISISÄLLÖN ERITYISSÄÄNNÖT

Vain fanisisältötarkoituksiin. Kun puhumme fanisisältötarkoituksisista, tarkoitamme tätä: Supercellin omaisuuden käyttösi on rajoituttava vain Supercellin tuotteiden näyttämiseen, tunnistukseen ja niistä keskusteluun tämän käytännön sallimalla tavalla. Et voi luoda Supercellin omaisuuden perusteella uusia tuotteita tai sisältöä, kuten pelejä, jotka perustuvat Supercellin pelihahmoihin. Et silloinkaan, kun ne ovat ilmaisia. Sallittu fanisisältö yleensä sisältää esimerkiksi ei-kaupallisia fanien tekemiä verkko-oppaita ja opassovelluksia, fanitapaamisia, fanisivuja ja pelaamisvideoita, sikäli kuin ne noudattavat tätä käytäntöä.

Ole ei-kaupallinen. Sinulla ei ole lupaa veloittaa minkäänlaista maksua (mukaan lukien sovelluksen sisäiset toiminnallisuudet) fanisisältösi asiakkailta tai kävijöiltä, ellei Supercell ole tätä nimenomaisesti hyväksynyt. Voit kuitenkin yleisesti monetisoida fanisisältöäsi käyttämällä mainoksia. Jos käytät mainoksia, niiden on noudatettava kaikkia sovellettavia lakeja, sääntöjä, määräyksiä ja kehittäjäkäytäntöjä.

Kunnioita Supercellin brändiä. Et saa luoda mielikuvaa, että Supercell on fanisisältösi sponsori tai luoja tai tukee sitä muutoin. Et saa myöskään luoda sellaisia materiaaleja Supercellin omaisuudesta, jotka ovat samankaltaisia kuin Supercellin logot, tavaramerkit tai muut Supercellin tuotteiden ja palveluiden elementit. Et voi muokata Supercellin omaisuutta ilman nimenomaista lupaamme.

Pidä se verkossa. Et saa valmistaa tai jakaa (ilmaiseksi tai muutoin) fyysisiä esineitä, kuten T-paitoja, jotka kantavat mitään Supercellin omaisuutta tai muuta Supercellin aineetonta omaisuutta ilman erillistä, nimenomaista kirjallista sopimusta sinun ja Supercellin välillä.

Ei romaaneja, teatteria tai vastaavaa. Et saa kirjoittaa, tuottaa tai luoda romaaneja, teatterituotantoja tai muita sovituksia, jotka sisältävät Supercellin aineetonta omaisuutta ilman nimenomaista kirjallista lupaamme.

Lisää vastuuvapautuslausekkeet. Sisällytä seuraava ilmoitus (tai oleellisella tavalla vastaavanlainen epävirallisuusilmoitus) fontilla, joka on fanisisällön loppukäyttäjien luettavissa liittyen Supercellin omaisuuden käyttöösi: "Tämä sisältö ei liity Supercelliin eikä Supercell tue, sponsoroi tai ole erityisesti sitä hyväksynyt, eikä Supercell ole siitä vastuussa. Saat lisätietoja Supercellin fanisisältökäytännöstä: supercell.com/en/fan-content-policy/fi."

Ei verkkotunnuksia tai vastaavia. Et voi rekisteröidä sellaisia verkkotunnuksia, sosiaalisen median tilejä tai niihin liittyviä osoitteita fanisisällöksesi, joihin sisältyy Supercellin tavaramerkkejä (kuten SUPERCSUPERCELL, CLASH ROYALE, CLASH OF CLANS, HAY DAY tai BOOM BEACH) ilman erillistä kirjallista sopimusta meidän kanssamme.

2. FANITAPAAMISET

Jos aiot järjestää fanitapaamisen, kats­­­omme sen "fanisisällöksi", joka sisältyy tämän käytännön piiriin. Vaikka pidämme kovasti epävirallisista fanitapaamisista, on muutamia sääntöjä, jotka haluamme sinun pitävän mielessä niitä järjestäessäsi.

Kuten kaiken fanisisällön kanssa, sinun vastuullasi on varmistaa, että noudatat paikallisia lakeja ja määräyksiä. Emme hyväksy vastuuta fanitapaamisista, ja sinun on tehtävä tämä selväksi kaikille, jotka osallistuvat tai ovat muutoin tekemisissä fanitapaamisen kanssa. Olet yksin vastuussa kaikesta fanitapaamiseen liittyvästä ja tämän käytännön noudattamisesta.

Varmista, että olet ilmoittanut asiaankuuluville viranomaisille fanitapaamisesta ja että sinulla on riittävät luvat viranomaisilta, tapaamispaikan omistajilta ja muilta mukana olevilta osapuolilta sen järjestämiseen.

Katso myös Yhteisön turnausohjeet.

3. LISÄEHDOT

Kehittäjäkäytännöt ja -sopimukset Sen alustan tai kanavan sääntöjen noudattaminen, jolla päätät jakaa fanisisältöäsi, on erittäin tärkeää Supercellille. Sinun on aina noudatettava aika ajoin voimassa olevia sovellettavia kehittäjäkäytäntöjä ja -sopimuksia.

Meidän fanisisältösi käyttö. Voimme aika ajoin käyttää fanisisältöäsi korvauksetta tavalla, jonka katsomme kohtuulliseksi, esimerkiksi julkaisemalla sen uudestaan verkkokanavillemme tai käyttämällä muuten sitä markkinointitarkoituksiimme.

Julkaisemattomat tiedot ja palaute. Jos saat tietoja meiltä koskien vielä-julkaisematonta sisältöä, sinun on pidettävä tämä tieto itselläsi etkä saa paljastaa sitä kenellekään muulle. Myös, jos annat meille palautetta, tietoja tai ehdotuksia koskien pelejämme tai muutoin, ymmärrät, että voimme käyttää sitä ilman myöhempää korvausta tai ilman muita velvollisuuksia sinua kohtaan.

Pidätämme oikeuden määrittää, minkä tyyppisen fanisisällön hyväksymme ja voimme peruuttaa rajoitetun käyttöoikeuden tässä käytännössä milloin vain ja mistä tahansa syystä.

Tämä käytäntö on osa Supercellin Palveluehtoja, ja voimme muokata niitä milloin vain. Kun käytät Supercellin omaisuutta fanisisältötarkoituksiin, käyttösi on Supercellin palveluehtojen alaista (mukaan lukien mahdolliset takuuvastuunvapautukset ja vastuunrajoitukset). Mikäli tämän käytännön ehto on ristiriidassa jonkin palveluehtojen ehdon kanssa, tämä käytäntö on etusijalla suhteessa mahdollisiin fanisisältöön liittyviin asioihin.