Yksityisyyskäytäntö

truste

Päivitetty: 30. kesäkuuta 2016

Supercell Oy toivottaa sinut tervetulleeksi. Yksityisyydensuojasi on meille tärkeää.

Supercell Oy ja sen osakkuus- ja tytäryhtiöt (Supercell, me, meidän) ovat sitoutuneet suojelemaan käyttäjiensä (käyttäjä, sinä) yksityisyydensuojaa. Tässä tietosuojaselosteessa (tietosuojaseloste) kuvaamme, miten keräämme, säilytämme, käytämme ja käsittelemme sinulta saamiamme tietoja, mukaan lukien henkilötietoja, tai muuten verkkosivujemme, mukaan lukien www.supercell.com ja www.supercell.net (sivustot), sekä mobiilikäyttöjärjestelmällä (esimerkiksi iOS ja Android) pelattavien peliemme yhteydessä keräämiämme tietoja (yhdessä palvelut). Huomaathan, että tämä tietosuojaseloste koskee ainoastaan niitä tietoja, jotka Supercell kerää tai saa palvelun kautta. Supercell ei vastaa ulkopuolisten tahojen tarjoamasta sisällöstä, tuotteista, palveluista tai sinun näille ulkopuolisille tahoille toimittamista tiedoista. Linkki tällaisille sivustoille ei tarkoita tällaisten yritysten sponsorointia tai yhteistyötä niiden kanssa.
Käyttämällä palvelua hyväksyt tietojesi, mukaan lukien henkilötietojesi, käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, pyydämme olemaan käyttämättä palvelua.

Supercellille myönnetty TRUSTen yksityisyydensuojasertifikaatti todentaa, että tämä tietosuojaseloste ja Supercellin käytännöt on arvioitu ja ne noudattavat TRUSTen ohjelmaa, johon voit tutustua napsauttamallaa tältä sivulta löytyvää TRUSTe-leimaa. TRUSTe- sertifikaatti kattaa vain sivustojen www.supercell.com, www.clashofclans.com, www.haydaygame.com, www.boombeach.com, www.clashofclans.co.kr, www.supercell.co.jp ja www.supercell.net sekä mobiilisovellustemme Boom Beach, Clash Royale, Clash of Clans ja Hay Day kautta kerätyn informaation.

Supercellin sivustojen ja mobiilisovellusten yksityisyydensuoja-käytännöt ovat TRUSTen yksityisyydensuojasertifikaatin standardien mukaisia ja ne noudattavat TRUSTen lapsia koskevan yksityisyydensuojasertifikaatin käytäntöjä, jotka määrittävät, miten keräämme ja käytämme tietoja lapsilta.
Mikäli sinulla on käytäntöihimme tai tähän tietosuojaselosteeseen liittyviä kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa legal-requests@supercell.com. Mikäli koet että emme ole ratkaisseet tai käsitelleet tietosuojaan liittyvää huolenaihettasi tyydyttävästi, voit ottaa yhteyttä TRUSTe:hen osoitteessa https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.  

Tietojen keruu ja käyttö
Supercell kerää tietoja jäljempänä selostetulla tavalla. Supercellin ensisijaisina tavoitteina tietojen keräämiselle ja käyttämiselle ovat käyttäjätilisi luominen, palvelun tarjoaminen sinulle, palveluidemme kehittäminen, yhteyden pitäminen sinuun, tutkimustyö sekä sisäisten raporttien luominen. Tallennamme tietoja Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille Amazon Web Services -palvelun kautta ja saatamme myös tallentaa tietoa muissa maissa sijaitseville palvelimille ja laitteille.
Käyttääksesi yhteisöfoorumia sinun tulee rekisteröityä ja antaa käyttäjätunnus, salasana ja sähköpostiosoite.
Mikäli haluat jättää meille työhakemuksen, voit ladata sen sivustolle, jolloin pyydämme sinulta nimesi, sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi. Käytämme näitä tietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä haastattelun järjestämiseksi tai päättääksemme oletko sopiva siihen paikkaan, jota olet hakenut.

Supercellin verkkosivut
Kun selaat Supercellin verkkosivuja, voimme automaattisesti kerätä käyttämäsi laitteen käyttöjärjestelmätiedot, IP-osoitteen, hakuajat, selaintyypin ja kielen sekä referoivat verkkosivuosoitteet järjestelmäämme. Voimme käyttää näitä tietoja palvelun käytön valvomiseen, kehittämiseen ja analysointiin. Lisäksi saatamme pyytää sinua toimittamaan tietojasi, kuten nimen, profiilikuvan, sukupuolen, iän tai syntymäpäivän, linkkejä profiileihisi yhteisöpalveluissa tai muilla sivuilla, käyttäjänimiä sekä sähköposti- ja postiosoitteen. Voimme käyttää näitä tietoja luodaksemme käyttäjäprofiilin ja tarjotaksemme sinulle palveluita. Voimme käyttää sähköpostiosoitettasi kysyäksemme sinulta kokemuksistasi Supercellin verkkosivuista ja tiedottaaksemme sinulle yritysuutisista ja kampanjoistamme. Tietoja sukupuolestasi ja syntymäpäivästäsi voidaan käyttää käyttäjätutkimuksissa ja mainostamisen kohdentamisen apuna. Postiosoitettasi saatetaan käyttää, mikäli haluamme lähettää sinulle mainostuotteita tai muuta kampanjamateriaalia.  Mikäli et enää halua vastaanottaa tämäntyyppistä materiaalia, voit milloin tahansa ilmoittaa tästä lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen legal-requests@supercell.com.

Foorumit/yksityisviestit
Sivustollamme on yhteisöfoorumi, julkisia blogeja sekä yksityisviestitoimintoja. Huomaathan, että näille alueille siirtämäsi tieto on kaikkien niiden tahojen käytettävissä, jotka pääsevät näihin alueisiin käsiksi. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen legal-requests@supercell.com, jos haluat pyytää henkilötietojesi poistamista blogistamme ja yhteisöfoorumiltamme. Ilmoitamme sinulle perustelujen kera, mikäli emme voi yksittäistapauksessa poistaa henkilötietojasi.
Mikäli käytät blogiamme tai yhteisöfoorumiamme Facebook Connectin avulla, meille antamasi tiedot voidaan yhdistää Facebook-käyttäjätiliisi. Sinun tulee tällöin ottaa suoraan yhteyttä Facebookiin pyytääksesi näiden henkilötietojen poistamista blogistamme tai yhteisöfoorumilta.

Sosiaaliset toiminnot ja liitännäissovellukset (widgetit)
Verkkosivumme sisältävät sosiaalisen median ominaisuuksia, kuten Facebookin Tykkää-toiminnon ja widgettejä, kuten Jaa tämä ‑painikkeen sekä verkkosivullamme pyöriviä vuorovaikutteisia miniohjelmia. Nämä ominaisuudet saattavat kerätä IP-osoitteesi sekä sivujamme koskevia vierailutietojasi. Lisäksi ne saattavat asettaa evästeen päätelaitteeseesi toimiakseen asianmukaisesti. Sosiaalisen median ominaisuudet ja widgetit ovat kolmannen osapuolen ylläpitämiä tai niitä ylläpidetään suoraan sivustollamme. Näiden ominaisuuksien käyttöön sovelletaan kunkin ominaisuuden tarjoavan yhtiön omia tietosuojakäytäntöjä.

iOS- ja Android-alustat
Käyttäessäsi Supercellin pelejä tai sovelluksia mobiilialustalla, voimme kerätä muun muassa seuraavanlaista tietoa: yksilöllinen laitetunnus (pysyvä/ei-pysyvä), käyttämäsi laitteistotyyppi, MAC-osoite, IMEI-tunnus, käyttöjärjestelmän versio, laitteesi nimi, sähköpostiosoitteesi (mikäli olet linkittänyt tilisi Facebookiin tai Google+‑palveluun) sekä sijaintitietosi (perustuen IP-osoitteeseesi). Tämä informaatio on meille hyödyllistä vianetsinnän kannalta ja auttaa meitä ymmärtämään käyttötrendejä.
Saatamme kerätä sijaintiisi perustuvaa tietoa, jotta voimme tarjota sinulle sovelluksen oikean version ja mahdollistaa vuorovaikutuksen muiden pelaajien kanssa. Emme luovuta tätä tietoa ulkopuolisille ilman suostumustasi. Voit halutessasi estää tämän tiedon keräämisen laitteesi asetuksista. Huomaathan, että sovellus ei välttämättä toimi kunnolla, jos emme tiedä, mistä päin sitä käytät (maakohtainen).
Lisäksi luomme sinulle yksilöllisen käyttäjätunnuksen seurataksemme palvelun käyttöäsi. Käyttäjätunnus yhdistetään profiilitietoihisi, että voimme seurata pelaamiasi Supercellin pelejä.

Facebook Connect, Game Center ja Google+
Voit kirjautua palvelun tiettyihin osioihin käyttämällä sisäänkirjautumispalvelua ("SN-palvelu"), kuten Facebook Connectia, LinkedIn-palvelua, Applen Game Centeriä tai Open ID ‑palveluntarjoajaa. Nämä palvelut varmentavat henkilöllisyytesi ja tarjoavat sinulle mahdollisuuden jakaa kanssamme tiettyjä henkilötietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja ansioluettelosi sisäänkirjautumiskaavakkeen esitäyttämiseksi. Palvelut kuten Facebook Connect tarjoavat sinulle mahdollisuuden jakaa profiilisivullasi tietoa toiminnastasi sivustolla.
Voimme kerätä ja rekisteröidä SN-palvelun kautta tietoa kyseisen SN-palvelun sääntöjen ja ehtojen mukaisesti. Supercell-käyttäjätiliisi yhdistetyn SN-palvelun kautta kerättäviä tietoja ovat esimerkiksi (1) nimesi, (2) tunnistenumerosi SN-palvelussa ja/tai käyttäjänimesi, (3) maatunnisteesi, sijaintikaupunkisi, osavaltiosi tai asuinvaltiosi, (4) sukupuolesi, (5) syntymäpäiväsi, (6) sähköpostiosoitteesi, (7) profiilikuvasi tai sen linkki sekä (8) niiden ystäviesi SN-palvelun tunnistenumerot, jotka ovat myös liittäneet SN-palvelunsa Supercellin peleihin.
Mikäli haluat meidän poistavan Facebookista, Game Centeristä tai Google+-palvelusta saamamme sinua koskevat tiedot, ota yhteyttä osoitteeseen legal-requests@supercell.com.

Kaverin kutsuminen
Supercell saattaa tarjota sinulle mahdollisuuden kutsua kontaktejasi SN-palvelusta (esimerkiksi Facebook-ystäviä) siten, että heidät voidaan paikantaa Supercellin peleissä ja/tai voit kutsua heidät pelaamaan Supercellin pelejä kanssasi. Tällaisia kontaktitietoja käytetään ainoastaan viestintään kyseisille vastaanottajille. Sinä tai edellä mainittu kontaktisi voi ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen legal-requests@supercell.com ja pyytää näiden tietojen poistamista tietokannastamme siltä osin kuin olemme tallentaneet näitä tietoja.

Asiakaspalvelu
Kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme, voimme tallentaa sähköpostiosoitteesi ja käyttää sitä kysyäksemme sinulta pelaamiskokemuksestasi sekä ilmoittaaksemme sinulle meitä koskevista uutisista ja kampanjoista. Mikäli et enää halua vastaanottaa tiettyjä sähköposti-ilmoituksia, voit jättäytyä pois postituslistalta milloin tahansa napsauttamalla viestiemme alalaidasta löytyvää unsubscribe-linkkiä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen legal-requests@supercell.com.

Push-ilmoitukset
Lähetämme mobiilisovelluksiemme kautta palveluun liittyviä push-ilmoituksia esimerkiksi pelin päivityksistä, huipputuloksista ja muista sinulle tärkeistä palveluun liittyvistä asioista. Voit milloin tahansa estää tämän tyyppisen viestinnän kytkemällä push-ilmoitukset pois päältä laitteesi asetuksista.

Tietojen kerääminen peleissä
Kun pelaat pelejämme, keräämme palvelinlokien avulla tietoa kaikesta toiminnastasi pelin sisällä ja muiden pelaajien kanssa. Nämä tiedot voidaan liittää käyttäjätunnukseen, IP-osoitteeseen tai laitetunnukseen palvelujemme tarjoamiseksi ja parantamiseksi. Nämä tiedot tallennetaan Amazon Web Services ‑palveluun. Suostumuksellasi keräämme myös tarkan sijaintitietosi, jotta voimme yhdistää sinut muihin alueellasi oleviin pelaajiin.

Muu tietojen kerääminen
Saatamme kerätä sinulta tietoa myös (1) käyttäessäsi palvelun keskustelupalstoja, (2) osallistuessasi palvelua koskeviin kyselyihin tai (3) osallistuessasi palvelun kautta järjestettyihin arvontoihin tai kilpailuihin.
Pyydämme sinulta tiettyjä henkilötietoja, jos osallistut arvontaan tai kilpailuun palvelun kautta. Osallistuminen näihin arvontoihin ja kilpailuihin on vapaaehtoista, joten sinulla on mahdollisuus olla luovuttamatta näitä tietoja. Pyydetyt tiedot ovat yleensä yhteystietoja (kuten nimi ja toimitusosoite) ja demografisia tietoja (kuten postinumero).
Käytämme näitä tietoja ilmoittaaksemme voittajille ja jakaaksemme palkintoja, valvoaksemme palveluliikennettä ja personoidaksemme palvelua. Saatamme käyttää ulkopuolista palveluntarjoajaa näiden arvontojen tai kilpailujen järjestämiseen; tällä ulkopuolisella yhtiöllä ei ole oikeutta käyttää henkilö​​tietojasi muuhun tarkoitukseen.

Seurantateknologia

Me ja markkinointikumppanimme, kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, yrityskumppanimme sekä analyyttisiä palveluita tarjoavat kumppanimme käyttävät teknologioita, kuten evästeitä, jäljitteitä, komentosarjoja ja tunnisteita tunnistaaksemme käyttäjän tietokoneen/laitteen sekä "muistaaksemme" vierailuusi liittyviä seikkoja, kuten omat asetuksesi tai käyttäjänimesi ja salasanasi. Evästeen sisältämä tieto voidaan liittää henkilötietoihisi, kuten käyttäjätunnukseesi, palvelumme parantamiseksi, tarjotaksemme sinulle kiinnostustesi perusteella kohdennettuja suosituksia tai palvelun käytön helpottamiseksi. Voit kytkeä evästeet pois päältä koska tahansa haluat, mutta tämä voi johtaa siihen, ettet pysty käyttämään tiettyjä palvelun tarjoamia ominaisuuksia.
Saatamme näyttää palvelussa ulkopuolisten palveluntarjoajien toimittamia mainoksia, ja nämä palveluntarjoajat voivat asettaa evästeitä tietokoneellesi/laitteeseesi. Näiden evästeiden avulla käyttämääsi sisältöä ja näkemiäsi mainoksia voidaan seurata. Ulkopuoliset palveluntarjoajat antavat tietokoneellesi/laitteellesi numeron, jonka avulla he voivat tunnistaa tietokoneesi/laitteesi aina lähettäessään sinulle mainoksia. Nämä mainostajat saattavat käyttää käyntejäsi koskevia tietoja palvelussamme samoin kuin muilla verkkosivuilla ja sovelluksissa arvioidakseen mainostamisen tehokkuutta ja toimittaakseen sinulle tuotteita ja palveluita koskevia kohdennettuja mainoksia. Tätä tietosuojaselostetta ei sovelleta ulkopuolisten palveluntarjoajien tietojen keräämiseen emmekä me ole vastuussa näistä toimista. Suosittelemme, että tutustut näiden toimijoiden tietosuojakäytäntöihin oppiaksesi lisää heidän toimintatavoistaan evästeiden ja muun teknologian suhteen.  
Täältä saat tietoa siitä, miten pystyt estämään tarkemman mainonnan mahdollistavien evästeiden käytön: http://www.supercell.net/partner-opt-out.

Mobiilianalytiikka
Käytämme mobiilianalytiikkaohjelmistoja ymmärtääksemme paremmin mobiiliohjelmistomme toimintaa laitteessasi. Voimme tällä tavoin kerätä esimerkiksi tiedon siitä, kuinka usein käytät sovellusta, tietoja sovelluksen sisäisistä tapahtumista, yhteenlasketuista käyttömääristä ja suorituskyvystä sekä tiedon siitä, mistä sovellus on ladattu. Emme yhdistä analytiikkaohjelmistoon tallentamiamme tietoja niihin henkilötietoihin, joita olet lähettänyt pelin sisällä.

Kolmansien osapuolten palvelut
Palvelumme saattavat sisältää ulkopuolisia seurantatyökaluja palveluntarjoajiltamme. Näitä ovat esimerkiksi Google Analytics ja Tune-palvelun MobileAppTracking. Tällaiset palveluntarjoajat saattavat käyttää evästeitä, ohjelmointirajapintoja (API) sekä ohjelmistonkehityspaketteja (SDK) palveluissamme kerätäkseen ja analysoidakseen käyttäjätietoja puolestamme. Näillä palveluntarjoajilla saattaa olla pääsy tietoihin, kuten laitteesi tunnukseen, MAC-osoitteeseen, IMEI-tunnukseen, maatunnisteeseen (sijainti jossa tiettyä kieltä puhutaan), paikkatietoihin sekä IP-osoitteeseen, joiden avulla se voi tarjota palveluitaan omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tietosuojakäytäntömme ei kata kolmansien osapuolten seurantatyökalujen käyttöä. Meillä ei ole pääsyä tai mahdollisuutta valvoa näiden kolmansien osapuolten toimia.
Katso luettelo käyttämistämme analytiikkapartnereista ja lisätietoja siitä, miten seuranta on mahdollista estää: http://www.supercell.net/partner-opt-out

Mainosverkot
Saatamme näyttää palvelussa mainoksia. Nämä mainostajat voivat kerätä ja käyttää sinua koskevia tietoja, mukaan lukien käyttöaikojasi palvelussa, laitteesi tunnusta, MAC-osoitetta, IMEI-tunnusta, paikkatietoja sekä IP-osoitetta. He saattavat käyttää näitä tietoja tarjotakseen juuri sinua kiinnostavia mainoksia. Katso luettelo palvelussa käyttämistämme palveluntarjoajista sekä siitä, miten seuranta on mahdollista estää: http://www.supercell.net/partner-opt-out
Saatat myös nähdä pelejämme mainostettavan muissa palveluissa. Napsautettuasi tällaista mainosta ja asennettuasi pelimme sinusta tulee palvelumme käyttäjä. Asennuksen varmentamiseksi saatamme jakaa laitetunnuksen mainostajan kanssa.

Tietojen käyttö
Käytämme palvelumme kautta kerättyjä tietoja tässä tietosuojaselosteessa selostettuihin tai sinulle palvelun yhteydessä muuten esille tuotuihin tarkoituksiin. Käytämme tietojasi esimerkiksi:

  • luodaksemme pelitilejä ja mahdollistaaksemme peliemme pelaamisen
  • tunnistaaksemme ja ehdottaaksemme sinulle kontakteja toisiin Supercell-käyttäjiin
  • ylläpitääksemme ja parantaaksemme palvelua
  • ymmärtääksemme sinua ja mieltymyksiäsi, jotta voisimme parantaa kokemustasi ja viihtyvyyttäsi palvelun parissa
  • asiakaspalvelua varten sekä vastataksemme kommentteihisi ja kysymyksiisi
  • pyytämiesi tuotteiden toimittamiseen ja palveluiden tarjoamiseen
  • lähettääksemme sinulle vahvistusviestejä, laskuja, teknisiä viestejä, tietoturvaan liittyviä ilmoituksia, päivityksiä sekä muita vastaavia viestejä
  • ilmoittaaksemme sinulle kampanjoista, palkinnoista, tulevista tapahtumista ja muista Supercellin sekä valittujen yhteistyökumppaneidemme tarjoamista tuotteista ja palveluista
  • mahdollistaaksemme viestinnän muiden käyttäjien kanssa
  • yhdistääksemme tai linkittääksemme tietosi muihin kolmansilta osapuolilta saamiimme tietoihin, jotta ymmärtäisimme mieltymyksiäsi paremmin ja pystyisimme tarjoamaan sinulle parempia palveluita.

Tietojen luovuttaminen
Supercell ei luovuta henkilötietojasi muuten kuin sinun luvallasi tai muissa kuin alla mainituissa tilanteissa:

  • Suostumuksellasi, esimerkiksi suostuessasi tietojesi luovuttamiseen kolmansille osapuolille heidän tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Jos haluat myöhemmin perua tämän suostumuksen, ota yhteyttä osoitteeseen legal-requests@supercell.com. Jos et enää halua saada mahdollisia yhteydenottoja näiltä kolmansilta osapuolilta, ota yhteyttä suoraan kyseiseen kolmanteen osapuoleen.
  • Supercell saattaa käyttää ulkoisia tahoja, jotka tarjoavat palveluita lukuumme esimerkiksi tietojen analysoinnissa tai asiakastuessa. Näillä palveluntarjoajilla ja edustajilla saattaa olla pääsy henkilötietoihisi heidän tarjotessaan palveluita Supercellille.
  • Saatamme luovuttaa tietojasi lain sallimilla tavoilla esimerkiksi toimivaltaisten viranomaisten esittämien vaateiden noudattamiseksi, mikäli näkemyksemme mukaan luovutus on tarpeen lain noudattamiseksi, petoksen tutkimiseksi, oikeuksiemme toteuttamiseksi tai meidän, käyttäjiemme tai muiden henkilöiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden takaamiseksi. Tämä kattaa myös tietojenvaihdon muiden yritysten tai organisaatioiden kanssa vilpin ehkäisemiseksi.
  • Supercell saattaa jakaa tietojasi fuusion, liiketoimintakaupan tai rahoitus- tai omistusjärjestelyn yhteydessä toiselle yritykselle. Saat ilmoituksen sähköpostitse ja/tai sivustollamme muutoksista, jotka liittyvät omistajuuden vaihdokseen tai henkilötietojesi käsittelijöihin.
  • Saatamme jakaa tietojasi anonyymisti tai koostettuna mainostajien, julkaisijoiden, liikekumppaneiden, sponsoreiden ja muiden kolmansien osapuolten kesken.

Tietosuojaselostetta koskevat muutokset
Saatamme päivittää tätä tietosuojaselostetta vastaamaan tietokäytäntöjemme muutoksia. Olennaisista ​​muutoksista ilmoitamme sinulle ennen muutoksen voimaantuloa joko sähköpostitse (käyttäjätililläsi mainittuun sähköpostiosoitteeseen) tai ilmoituksella tällä sivustolla. Suosittelemme että vierailet tällä sivulla säännöllisesti, jotta olet tietoinen viimeisimmistä tietosuojakäytännöistämme.

Tietoturva
Pyrimme suojaamaan tietosi asiattomalta käytöltä, tuhoutumiselta, väärinkäytöltä tai ulkopuolisten muuntelulta.
Vaikka pyrimmekin tallentamaan palvelun kautta kerätyt tiedot turvalliseen, ei-julkiseen käyttöympäristöön, emme kuitenkaan pysty takaamaan kyseisten tietojen olevan varmuudella turvassa järjestelmissämme tai niiden sinne siirtymisen aikana. Emme pyrkimyksistämme huolimatta voi myöskään taata voivamme estää ulkopuolisia "hakkereita" saamasta laittomasti käsiinsä näitä tietoja. Emme voi taata, että tietosi ovat varmasti turvassa katoamiselta, väärinkäytöiltä tai muunteluilta, joita kolmannen osapuolet voivat tehdä. Mikään tiedonsiirto internetissä tai sähköinen tallentamismenetelmä ei ole 100 % turvallinen. Siksi emme voi taata tietojen turvallisuutta täydellä varmuudella.

Pääsy omiin henkilötietoihisi
Jos henkilötietosi muuttuvat tai jos et enää halua käyttää palveluitamme, voit korjata, päivittää tai poistaa tietojasi tilisi asetuksista tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen legal-requests@supercell.com. Vastaamme pyyntöösi 30 päivän sisällä.

Tietojen säilyttäminen
Säilytämme tietojasi niin kauan kuin tilisi on aktiivinen tai muuten on tarpeen tarjotaksemme sinulle palveluita. Jos haluat poistaa tilisi tai pyytää, että emme enää käytä tietojasi tarjotaksemme sinulle palveluita, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen legal-requests@supercell.com. Säilytämme ja käytämme tietojasi siltä osin kun se on tarpeen oikeudellisten velvoitteidemme noudattamiseksi, riidanratkaisuun ja sopimusten täytäntöönpanemiseksi.

Lapsia koskevat käytäntömme
Emme tietoisesti kerää tai pyri keräämään henkilötietoja alle 13-vuotiailta tai tietoisesti anna heidän käyttää palvelua. Mikäli olet alle 13-vuotias, niin pyydämme, ettet lähetä mitään tietoja itsestäsi meille, mukaan lukien nimeäsi, osoitettasi, puhelinnumeroasi tai sähköpostiosoitettasi. Kukaan alle 13-vuotias ei saa lähettää meille mitään henkilötietoja. Mikäli saamme tietää, että olemme keränneet henkilötietoja alle 13-vuotiaalta lapselta, poistamme kyseiset tiedot mahdollisimman nopeasti. Mikäli uskot, että meillä saattaisi olla mitä tahansa alle 13-vuotiasta lasta koskevia tietoja, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä osoitteeseen legal-requests@supercell.com.

Markkinoinnin estäminen (opt out)
Voit estää markkinointitarkoituksessa lähetettyjen sähköpostien vastaanottamisen seuraamalla kyseisissä sähköposteissa annettuja ohjeita tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen legal-requests@supercell.com. Mikäli päätät olla vastaanottamatta markkinointisähköposteja, saatamme silti lähettää sinulle sähköpostia muussa tarkoituksessa, kuten tiliäsi tai asiakassuhdettasi koskevia sähköposteja.
Voit myös kieltää meiltä tulevien tekstiviesti-ilmoitusten vastaanottamisen joko tekstiviestitse tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen legal-requests@supercell.com

Kansainvälinen tiedonsiirto
Saatamme siirtää sinulta keräämiämme tietoja konserniyhtiöillemme tai muille tahoille, jolloin henkilötietojasi voidaan siirtää eri maiden ja oikeusalueiden välillä. Huomaathan, että näiden vastaanottavien maiden ja oikeusalueiden tietosuojalait saattavat erota oman maasi tietosuojalainsäädännöstä, ja pyrimme asianmukaisesti turvaamaan tietojesi siirron Yhdysvaltoihin ja tietojesi, muun muassa henkilötietojesi, käytön tässä tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Yhteystiedot
Supercell Oy (Y-tunnus 2336509-6)
Itämerenkatu 11-13, FI-00180 Helsinki, Suomi.  
Mikäli sinulla on kysyttävää koskien tätä tietosuojaselostetta, pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen legal-requests@supercell.com.