Yksityisyyskäytäntö

truste

Päivitetty: 1. elokuuta 2017

Tervetuloa Supercell Oy:lle. Yksityisyytesi on meille tärkeää.

Supercell Oy ("Supercell", "me") pyrkii turvaamaan käyttäjiensä yksityisyyden ("käyttäjät" tai "sinä"). Tämä tietosuojakäytäntö (tämä "käytäntö") kuvaa tapojamme kerätä, tallentaa, käyttää ja hallita tietoja, mukaan lukien henkilötietoja ja  verkkosivuillamme tarjoamiamme ja sieltä keräämiämme tietoja, mukaan lukien sivustot www.supercell.com, www.clashofclans.com, www.clashroyale.com, www.haydaygame.com, www.boombeach.com, www.clashofclans.co.kr, www.supercell.co.jp ja www.supercell.net ("sivustot") tai mikä tahansa Supercellin peli, jota tarjotaan mobiilialustalla (esim. iOS ja Android) (yhdessä "palvelu(t) "). Ota huomioon, että tämän käytännön näkemys on rajoitettu kerättyyn tai hankittuun tietoon ja dataan, jotka Supercell on hankkinut palvelun käytön aikana. Supercell ei ole vastuussa kolmansien osapuolten, yritysten tai heidän sivustojensa sisältöjen toiminnoista, tietojen käytöstä tai datasta, jota tarjoat heille, eikä mistään tuotteista tai palveluista, joita ne saattavat tarjota. Mitkä tahansa linkit näille sivustoille eivät muodosta sponsorointisuhdetta tai yhteyksiä näihin henkilöihin tai yrityksiin.

Käyttämällä palvelua ilmaiset hyväksyväsi tämän käytännön ja sen tietojen ja datan käytön, mukaan lukien henkilötietosi, tämän käytännön mukaisesti. Mikäli et suostu näihin ehtoihin, älä käytä palvelua.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, ota meihin yhteyttä käyttämällä tietoja, jotka on annettu tämän käytännön tietosuojavaltuutetun yhteystiedoissa.

Sinusta keräämämme tiedot ja data

Voimme kerätä sinusta seuraavia tietoja ja dataa:

  • Yhteystiedot (kuten nimi ja sähköpostiosoite)
  • Käyttäjätunnus ja salasana yhteisöfoorumillemme
  • Vapaaehtoisesti antamasi profiilitiedot (kuten profiilikuva, sukupuoli, ikä tai syntymäpäivä, linkit profiileihin muilla yhteisösivustoilla)
  • Automaattisesti kerätyt tiedot (kuten IP-osoite, laitteesi käyttöjärjestelmä, selaimen tyyppi ja kieli)
  • Mobiililaitteen tunnisteet (kuten ainutlaatuinen laitteesi ID (määritetty/määrittelemätön, laitteen tyyppi, MAC-osoitteet, IMEI-numero ja laitteesi nimi
  • Sijaintiisi perustuvia tietoja, jotta voimme tarjota sinulle oikean sovellusversion
  • Tarkat sijaintitiedot mobiililaitteestasi (ainoastaan antamallasi luvalla)
  • Pelidata (kuten vuorovaikutus pelin ja pelaajien kanssa pelissä palvelimen lokitiedostojen avulla, perustuen pelaajatunnukseesi)
  • Työtiedot (CV, nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero)

Seurantatekniikat

Me sekä markkinointi- ja alihankintakumppanimme, tytäryhtiöt tai analyysipalvelun toimittajat käytämme evästeitä, majakoita, skriptejä ja tageja tunnistaaksemme käyttäjän tietokoneen/laitteen ja "muistaaksemme" asioita, jotka liittyvät vierailuihisi, kuten asetukset tai käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tiedot, jotka sisältyvät evästeeseen, voivat olla henkilötietoja, kuten käyttäjätunnus. Tämän tarkoitus on parantaa palveluamme, räätälöidä kiinnostuksen kohteisiin perustuvia suosituksia ja helpottaa palvelumme käyttöä. Voit poistaa evästeet käytöstä milloin tahansa, mutta tällöin et välttämättä pysty käyttämään palvelua tai sen ominaisuuksia.

Muut keräysmenetelmät

Nämä sivustot sisältävät sosiaalisen median toimintoja, kuten Facebookin tykkäyspainikkeen,ja widgettejä, kuten Jaa tämä -painike, tai interaktiivisia miniohjelmia suoritettavaksi sivustoillamme. Nämä toiminnot voivat kerätä IP-osoitteesi, tallentaa sivustomme sivut, joilla käyt, ja ne voivat asettaa evästeen ominaisuuden asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi. Sosiaalisen median toiminnot ja widgetit ovat joko kolmannen osapuolen isännöimiä tai niitä isännöidään suoraan sivustoltamme. Näiden toimintojen käyttö on niitä tarjoavan yrityksen tietosuojasuojakäytännön alaista.

Supercell voi tarjota sinulle mahdollisuuden kutsua ystäviäsi sosiaalisen verkoston sivustoilta (kuten Facebook-ystävät), jolloin nämä yhteyshenkilöt voidaan löytää Supercellin peleistä, ja/tai voit kutsua heidät liittymään Supercellin peleihin. Tällaisia yhteystietoja käytetään ainoastaan vastaanottajien kanssa viestimiseen. Sinä tai kolmas osapuoli voitte pyytää näiden tietojen poistamista tietokannastamme siltä osin kuin Supecell on tallentanut kyseisiä tietoja.

Voimme myös hankkia tietoja sinusta (1) palvelun viestintäkanavien käytön kautta, (2) osallistuessasi palvelun tutkimuksiin tai (3) osallistuessasi arvontoihin ja kilpailuihin palvelussa.

Voimme tarjota sinulle mahdollisuuden osallistua arvontoihin ja kilpailuihin palvelumme kautta. Mikäli osallistut, pyydämme sinulta tiettyjä henkilötietoja. Osallistuminen näihin arvontoihin ja kilpailuihin on vapaaehtoista, ja sinulla on mahdollisuus olla antamatta tai antaa tietosi. Pyydetyt tiedot ovat yleensä yhteystietoja (kuten nimi ja postiosoite) sekä alueellisia tietoja (kuten postinumero).

Käytämme näitä tietoja ilmoittaaksemme voittajille palkinnoista, valvoaksemme liikennettä tai muokataksemme palvelua henkilökohtaiseksi. Voimme käyttää kolmannen osapuolen toimittajaa suorittamaan nämä arvonnat ja kilpailut. Yritys ei saa käyttää käyttäjien henkilötietoja muihin tarkoituksiin.

Miten käytämme tietojasi

Supercellin pääasiallinen tietojen käyttö on luoda tili, tarjota sinulle palveluita, parantaa palveluamme, ottaa sinuun yhteyttä, markkinoida, suorittaa tutkimuksia ja laatia raportteja sisäiseen käyttöön. Tallennamme tiedot palvelimille, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa Amazon Web Services-palvelussa, ja voimme tallentaa tietoja lisäksi eri laitteille muissa maissa.

Käytämme palvelumme kautta keräämiämme tietoja tässä käytännössä kuvattuihin tai sinulle palvelumme käytön yhteydessä ilmi tuleviin tarkoituksiin. Voimme käyttää tietojasi esimerkiksi:

  • luomaan pelitilejä ja sallimaan pelien pelaamisen
  • tunnistamaan ja olemaan yhteydessä muihin Supercellin pelaajiin
  • käyttämään ja parantamaan palveluamme
  • ymmärtämään paremmin sinua ja asetuksiasi, jottakokemuksesi palvelustamme olisi entistä parempi
  • vastaamaan kommentteihisi ja kysymyksiisi sekä tarjoamaan asiakaspalvelua
  • valmistamaan ja lähettämään tuotteita sekä palveluita pyyntösi mukaisesti
  • toimittamaan sinulle mainonta-, markkinointi- ja myynninedistämismateriaalia
  • lähettämään sinulle tietoja, kuten vahvistuksia, laskuja, teknisiä ilmoituksia, päivityksiä, turvallisuustiedotuksia ja hallinnollisia viestejä
  • viestimään kanssasi ylennyksistä, palkinnoista, tulevista tapahtumista ja muista tuoteuutisista sekä Supercellin ja muiden valittujen kumppaneidemme tarjoamista palveluista
  • kviestimään muiden käyttäjien kanssa
  • linkittämään tai yhdistämään tietosi muihin kolmansilta osapuolilta saamiimme tietoihin, ymmärtämään mieltymyksesi ja tarjoamaan sinulle entistä parempia palveluita.

Verkkosivun palvelut

Kun selaat sivustoja, tietokoneesi käyttöjärjestelmä, IP-osoite, käyttöajat, selaimen tyyppi, kieli ja lähettävä sivusto voidaan tallentaa automaattisesti. Käytämme näitä tietoja seurataksemme, kehittääksemme ja analysoidaksemme palvelun käyttöäsi. 

Voimme pyytää sinua lähettämään ja voimme käsitellä henkilökohtaista sinuun liittyvää dataa, mukaan lukien mutta näihin rajoittumatta, nimesi, profiilikuvasi, sukupuolesi, ikäsi tai syntymäpäiväsi, linkit sosiaalisen median sivustoille ja muille kolmansien osapuolten sivustoille, käyttäjätunnuksesi ja sähköpostiosoiteesi sekä postiosoitteesi. Voimme käyttää näitä tietoja luodaksemme sinulle käyttäjäprofiilin ja tuottaaksemme sinulle palveluita. 

Voimme käyttää sähköpostiosoitettasi ottaaksemme sinuun yhteyttä, kun haluamme kuulla kokemuksiasi sivuston käytöstä ja kertoa sinulle Supercellin uutisista ja tarjouksista. Sukupuoli- ja syntymäpäivätietosi avulla voidaan analysoida käyttäjätrendejä ja kohdistaa tiettyjä tarjouksia. 

Keskustelufoorumit ja yksityisviestit

Verkkosivustomme sisältää julkisia blogeja, yksityisviestejä ja keskustelufoorumeja. Sinun tulee olla tietoinen siitä, että mitä tahansa näillä alueilla tarjoamaasi tietoa voidaan lukea, kerätä ja käyttää niiden toimesta, jotka pääsevät niihin käsiksi. Jos haluat henkilötietosi poistettavan blogistamme tai yhteisöfoorumiltamme, ota meihin yhteyttä. Joissakin tapauksissa emme välttämättä pysty poistamaan henkilötietojasi. Tällöin ilmoitamme sinulle asiasta ja kerromme sinulle syyn siihen.

Mikäli käytät Facebook Connectia käyttääksesi blogiamme tai yhteisöfoorumeita, antamasi tiedot linkitetään Facebook-tiliisi. Sinun tulee ottaa yhteyttä suoraan Facebookiin.

Asiakaspalvelu

Voimme käyttää sähköpostiosoitettasi, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme keskustellaksesi pelikokemuksistasi Supercellin peleissä ja kun haluamme kertoa sinulle yrityksemme uutisista sekä tarjouksista.

Mikäli et halua enää vastaanottaa ilmoituksia, voit peruuttaa ne milloin tahansa painamalla kunkin viestin lopussa olevaa Peruuta-linkkiä tai lähettämällä meille sähköpostia. Yhteystiedot löydät tästä asiakirjasta.

Postiosoitettasi voidaan käyttää, mikäli lähetämme sinulle fyysistä mainosmateriaalia.  Mikäli et halua enää vastaanottaa tiettyjä ilmoituksia, voit peruuttaa ne milloin tahansa lähettämällä meille sähköpostia. Yhteystiedot löydät tästä asiakirjasta.

Kolmansien osapuolten palvelut

Palvelumme voivat sisältää kolmansien osapuolten seurantapalveluita, tietojen keräystä ja analyysityökaluja palveluntarjoajiltamme, joista esimerkkinä ovat Google Analytics ja Tune MobileAppTracking. Tällaiset kolmannet osapuolet voivat käyttää evästeitä, API-rajapintoja ja SDK-paketteja palveluissamme kerätäkseen ja analysoidakseen käyttäjään ja laitteeseen sekä meihin liittyviä tietoja. Kolmansilla osapuolilla voi olla pääsy dataan ja tietoihin ja mahdollisuus kerätä niitä sinusta. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi laitteesi tunniste, MAC-osoite, IMEI, paikallisuus (sijaintisi), geosijaintitiedot, IP-osoite, sovelluksen käyttö, sisäänkirjautumis- ja käyttöajat, laitteeseen asennetut sovellukset tai niiden käyttö tiettyyn aikaan laitteessa, mielipiteesi mainoksista ja niihin liittyvä vuorovaikutus, palveluiden toimittamista varten, mukaan lukien esimerkiksi, mainonnan mahdollistaminen, tarjoaminen ja toimittaminen jäljempänä kuvatulla tavalla.  

Palveluntarjoajiemme yksityisyydensuojat  voivat sisältää heidän datan keräämiseen, käyttötapoihin ja seurantatekniikoihin liittyviä lisäehtoja ja ilmi tulevia tietoja. Suosittelemme sinua käymään läpi nämä tietosuojamenettelyt saadaksesi lisätietoja palveluntarjoajien tiedon keräys- ja käyttömenetelmistä, evästeiden käytöstä ja muista vastaavista seurantamenetelmistä.

Työhakemukset

Mikäli haluat lähettää työhakemuksen, voit ladata sen suoraan sivullemme, josta saamme nimesi, sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi. Käytämme näitä tietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä ja sopiaksemme haastattelun tai määrittääksemme, oletko soveltuva hakija hakemaasi työpaikkaan.

Mobiilisovellukset

Kun käytät Supercellin pelejä tai sovelluksia mobiilialustalla, voimme tallentaa tiettyjä tietoja ja dataa, kuten käyttötietoja, sisäänkirjautumis- ja käyttöaikoja, sovellusostoksia, yksilöllisen laitetunnisteen (pysyvä/ei-pysyvä), laitteen tyypin, MAC-osoitteen, IMEI-tunnuksen, käyttöjärjestelmän version, laitteesi nimen, sähköpostiosoitteesi (mikäli olet yhdistänyt Facebookin tai Google+-palvelun) sekä sijaintisi (perustuen IP-osoitteeseen). Tämä tieto on meille hyödyllistä ja auttaa meitä ymmärtämään käyttötrendejä ja parantamaan sekä palveluita että käyttökokemustasi. Tietoa saatetaan käyttää myös muihin tarkoituksiin, kuten mieltymyksiin perustuvaan mainontaan jäljempänä kuvatulla tavalla.

Lisäksi luomme yksilöllisen tunnisteen, jolla seuraamme, miten käytät palveluamme. Tämä yksilöllinen tunniste tallennetaan profiilitietoihin, minkä avulla voimme seurata pelaamiasi Supercellin pelejä.

Voimme silloin tällöin lähettää huomiosi herättäviä push-ilmoituksia mobiilisovelluksiemme kautta. Niiden tarkoitus on kertoa pelin päivityksistä, huipputuloksista ja muista palveluun liittyvistä asioista, jotka saattavat olla tärkeitä sinulle. Jos et halua vastaanottaa push-ilmoituksia, voit poistaa ne käytöstä laitteesi asetuksista.

Antamallasi luvalla me tai kumppanimme voimme kerätä tarkkoja sijaintitietoja (GPS) yhdistääksemme sinut paikalliseen vastapelaajaan, räätälöidäksemme aluepohjaista sisältöä (kuten tapahtumailmoituksia), näyttääksemme sijaintisi muille pelaajille ja yhdistääksemme laitteesi sijainnin tiettyihin kiinnostuksenkohteisiin mainontatarkoituksessa muualla tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Pelin muut pelaajat voivat tällöin nähdä, että olet saatavilla pelaamaan peliä, kun osallistut pelien tiettyihin alueisiin. Ota huomioon, että tämä osa palvelua ei ole vaatimus kaikissa peleissämme, mutta se voi olla vaatimus esim. osallistuessasi paikallisiin peleihin alueellasi.

Mainonta

Saatamme esittää mainoksia peleissämme ja muualla, sekä itse että kumppaneidemme kautta, kerätä ja käyttää mainontaan liittyviä tietoja sinusta ja laitteestasi (mukaan lukien jo käyttämäsi sovellukset laitteessasi tai niiden käyttötiedot laitteessa), mukaan lukien mainosten näkeminen ja vuorovaikutus, esittääksemme, mahdollistaaksemme, kohdistaaksemme tai optimoidaksemme paremmin sinulle soveltuvaa sekä pelin ja laitteen käyttöösi, verkkokäyttäytymiseesi ja mieltymyksiisi perustuvaa mainontaa ja myynninedistämiseen tähtääviä tietoja (tähän viitataan yleisesti verkkokäyttäytymisenä tai mieltymyksiin perustuvana mainontana). Me ja kumppanimme voimme myös käyttää evästeitä tai muita vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme käyttämääsi sisältöä tai laitteesi sijaintia mieltymyksiäsi vastaavassa mainontatarkoituksessa. Palveluntarjoajiemme yksityisyydensuojat voivat sisältää heidän datan keräämiseen, käyttötapoihin ja seurantatekniikoihin liittyviä lisäehtoja ja ilmi tulevia tietoja. Suosittelemme sinua käymään läpi nämä tietosuojamenettelyt saadaksesi lisätietoja palveluntarjoajien tiedon keräys- ja käyttömenetelmistä, evästeiden käytöstä ja muista vastaavista seurantamenetelmistä.

Mainostajat mobiililaitteilla ja kolmansien osapuolten mainostajat sekä analytiikkakumppanit keräävät joskus mainostunnisteita ja käyttävät niitämahdollistaakseen ja optimoidakseen mainonnan. Mainostunnisteet ovat ei-pysyviä laitteen tunnisteita, kuten Android- mainostunniste ja/tai Applen mainostunniste.

Nämä mainostajat ja kolmansien osapuolten mainostajat ja analytiikkakumppanit voivat kerätä ja käyttää tietojasi, kuten palvelusession kestoa, mainonnan interaktiota ja katsomista, laitteen tunnistetta, MAC-osoitetta, IMEI-numeroa, geosijaintia ja IP-osoitetta analysoidakseen, seuratakseen ja mitatakseen mainonnan tehokkuutta, koskien mieltymyksiin perustuvaa mainontaa. 

Lisäksi voit nähdä peliemme mainoksia muissa palveluissa. Kun olet napsauttanut jotakin näistä mainoksista ja asentanut pelimme, sinusta tulee palvelumme käyttäjä. Jotta voimme varmistaa asennuksen, laitteen tunniste voidaan jakaa mainostajan, kolmannen osapuolen mainostajan tai analytiikkakumppanin kanssa.

Mainosten kohdistamiseen ja tietojen käyttöön liittyvät valinnat

Saat lisätietoja mieltymyksiin perustuvan mainonnan ja tarkan sijainnin käytön perumisesta napsauttamalla linkkiä http://www.supercell.com/partner-opt-out. Ota huomioon, että saat silti jatkossakin yleisiä mainoksia.

Voit perua mieltymyksiin perustuvan mainonnan mobiilisovelluksissa tarkistamalla Android- tai iOS-laitteiden tietosuoja-asetukset ja valitsemalla "rajoita mainosten seurantaa" (Apple iOS) tai"peru mieltymyksiin perustuvat mainokset" (Android). Halutessasi voit säätää tarkkaa sijaintia koskevia valintojasi matkapuhelimesi laitteen asetuksista.

Monet online-käyttäytymiseen tai mieltymyksiin perustuvaa mainontaa käyttävistä yhteistyökumppaneistamme ovat jäseniä yhdessä tai useammassa digitaalisen mainonnan oma-valvontaohjelmassa. Napsauta jäljempänä olevia linkkejä, niin saat lisätietoja Network Advertising Initiativesta ("NAI") ja Digital Advertising Alliancesta ("DAA") ja kohdistetusta tai mieltymyksiin perustuvasta mainonnasta sekä tiettyjen ohjelmien perumisesta.

http://www.networkadvertising.org/choices
http://www.aboutads.info/choices/

 

Miten voimme paljastaa tietosi kolmansille osapuolille

Supercell ei jaa henkilötietojasi, ellet hyväksy sitä itse tai kuten jäljempänä on kuvattu:

  • Supercell voi palkata muita yrityksiä ja henkilöitä suorittamaan joitakin toimintoja puolestamme. Näihin palveluihin voi kuulua tietojen analysointi tai asiakastuen tarjoaminen. Nämä asiamiehet ja palveluntarjoajat saavat pääsyn Supercellin palveluita koskeviin henkilötietoihisi.
  • Voimme julkaista henkilötietojasi lain sallimissa rajoissa, kuten silloin, kun kyseessä on haasteeseen vastaaminen tai kun uskomme, että tietojen julkaiseminen on asianmukaista lain noudattamiseksi; kun kyseessä on petosten tutkiminen, valtionjohdon pyyntö, oikeuksiemme toteuttaminen tai käyttäminen tai kun kyseessä on oikeuksiemme, omaisuutemme, turvallisuutemme tai käyttäjiemme taiä muiden turvallisuuden suojaaminen. Tähän kuuluu tietojen vaihtaminen muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa petosten estämiseksi. Joissakin tilanteissa, kuten silloin, kun kyseessä on kansallista turvallisuutta ja lainvalvontaa koskevien vaatimusten täyttäminen, Supercell voi joutua luovuttamaan henkilötietoja viranomaisille lain niin määrätessä.
  • Supercell saattaa jakaa tietojasi sulautumisen, omaisuuden myynnin, rahoituksen tai yrityksen osittaisen liiketoiminnan myynnin yhteydessä toiselle yritykselle. Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse ja/tai sivustollamme näkyvällä ilmoituksella mahdollisista henkilötietojen omistajanvaihdoksista.
  • Voimme jakaa ryhmiteltyjä tai anonyymejä tietoja sinusta mainostajille, julkaisijoille, liikekumppaneille, sponsoreille ja muille kolmansille osapuolille.

Pääsy tietoihin ja niiden korjaaminen tai poistaminen

Pyynnöstä ilmoitamme sinulle, onko hallussamme henkilötietojasi.   Jos henkilötietoihisi tulee muutoksia tai jos et enää halua käyttää palveluamme, voit korjata, päivittää tai poistaa tietojasi tilisivujesi asetuksissa tai ottamalla meihin yhteyttä. Joissakin tapauksissa emme välttämättä pysty poistamaan henkilötietojasi. Jos näin on, ilmoitamme sinulle asiasta ja kerromme sinulle syyn siihen. Vastaamme pyyntöösi kohtuullisen ajan kuluessa.

Mainostilauksen peruminen

Mikäli et halua enää vastaanottaa myynninedistämiseen tähtääviä sähköpostiviestejä, voit peruuttaa ne noudattamalla näissä viesteissä olevia ohjeita tai lähettämällä meille sähköpostia tässä asiakirjassa olevia yhteystietoja käyttäen. Mikäli peruutat kirjeet, voimme silti lähettää sinulle muita kuin myynninedistämiseen tähtääviä viestejä, kuten tileihisi tai olemassa oleviin liiketoimintasuhteisiin liittyviä viestejä.

Voit myös perua tekstiviesti-ilmoitukset joko tekstiviestitse tai sähköpostitse.

Turvajärjestelyt

Supercell noudattaa kohtuullisia keinoja suojatakseen tietojasi luvattomalta pääsyltä, häviämiseltä, väärinkäytöltä tai kolmansien osapuolten tekemiltä muutoksilta.

Vaikka pyrkimyksemme ovat vilpittömät tallentaessamme palvelusta kerättyjä tietoja turvallisessa ympäristössä, joka ei ole käytettävissä julkisesti, emme voi taata täydellistä turvallisuutta, kun tietoja siirretään tai tallennetaan järjestelmiimme.  Vaikka pyrimme myös varmistamaan tietojärjestelmiemme ja järjestelmien eheyden ja turvallisuuden, emme voi taata sitä, että turvallisuusmenetelmämme pystyvät estämään kolmansien osapuolten "hakkereita" hankkimasta laitonta pääsyä näihin tietoihin. Emme voi taata tai väittää, että tietosi on suojattu katoamista, väärinkäyttöä tai kolmansien osapuolten tekemiä muutoksiaa vastaan. Tietojen siirtäminen internetissä tai muulla elektronisella tavalla ei ole kuitenkaan koskaan 100-prosenttisen turvallista. Tämän vuoksi emme voi taata täydellistä turvallisuutta.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin tilisi on aktiivinen tai niin kauan kuin niitä tarvitaan palveluiden tarjoamiseksi. Säilytämme ja käytämme tietojasi tarpeen mukaan noudattaaksemme laillisia velvollisuuksiamme, kiistojen ratkaisemiseksi ja sopimustemme täyttämiseksi.

Lasten yksityisyydensuojaa koskeva käytäntö

Emme tietoisesti kerää tai pyydä henkilötietoja tai kohdista mainontaa alle 13-vuotiaille tai salli tietoisesti heidän käyttää palveluitamme. Mikäli olet alle 13-vuotias, älä lähetä meille tietojasi, kuten nimeäsi, osoitettasi, puhelinnumeroasi tai sähköpostiosoitettasi. Alle 13-vuotiaat eivät saa antaa henkilötietoja. Mikäli keräämme vahingossa henkilötietoja alle 13-vuotiaalta, poistamme ne niin pian kuin mahdollista. Mikäli uskot, että meillä on tietoja alle 13-vuotiaista palvelua käyttävistä lapsista, ota meihin yhteyttä.

Kansainväliset siirrot

Saatamme siirtää sinusta keräämiämme tietoja meihin sidoksissa oleville tahoille tai kolmansille osapuolille yli rajojen sekä maastasi tai lainkäyttöalueeltasi toisiin maihin tai toisille lainkäyttöalueille ympäri maailman. Ota huomioon, että näissä muissa maissa ja muilla lainkäyttöalueilla eivät välttämättä ole samanlaista tietojen käsittelysuojaa kuin omassa maassasi tai lainkäyttöalueellasi. Pyrimme varmistamaan asianmukaiset turvajärjestelyt siirrettäessä sinua koskevia tietoja Yhdysvaltoihin sekä käytettäessä näitä tietoja tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Muutokset tähän käytäntöön

Voimme päivittää tämän tietosuojakäytännön vastaamaan data- ja tietokäytäntöjemme muutoksia. Mikäli teemme mitä tahansa olennaisia muutoksia, ilmoitamme asiasta sinulle sähköpostitse (joka lähetetään tililläsi määritettyyn sähköpostiosoitteeseen) tai antamalla ilmoituksen tällä sivustolla ennen muutoksen voimaantuloa. Kehotamme sinua tarkistamaan tämän sivun aika ajoin, jotta olet perillä tietosuojakäytäntöihin liittyvistä uusimmista tiedoista.

Tiedonkerääjän yhteystiedot

Supercell Oy (Liiketoimintatunnus 2336509-6),
Itämerenkatu 11-13, FI-00180 Helsinki, Suomi.  

Mikäli sinulla on tietosuojakäytäntöjämme koskevia kysymyksiä tai  henkilötietoihisi liittyviä pyyntöjä, ota meihin yhteyttä osoitteeseen legal-requests@supercell.com.

Kolmannen osapuolen riitojen ratkaiseminen:

Jos olet tehnyt tietosuojaan tai tietojen käyttöön liittyvän valituksen, jota emme ole käsitelleet tai ratkaisseet tyydyttävällä tavalla, ota yhteyttä Yhdysvalloissa toimivaan ulkopuoliseen sovittelijaan (veloituksetta) osoitteessa https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.