TURVALLINEN JA REILU PELI

Kiitos, että olet kiinnostunut reilusta pelistä! Turvallisen peliympäristön varmistaminen on erittäin tärkeää myös meille. Haluamme varmistaa, että pelimme ovat reiluja ja hauskoja kaikille. Siksi emme suvaitse huijaamista tai vilpillistä käytöstä.

Vilpillisten palveluiden tarjoajat osallistuvat usein laittomuuksiin, hakkerointiin ja viattomien ihmisten huijaamiseen. Tällaiset palvelut ovat epäreiluja muita pelaajia kohtaan, ja niiden käyttäminen voi myös vaarantaa pelitilisi tai maksutietojesi hallinnan.

Auta meitä luomaan hyvä peliympäristö ja suojaamaan pelitilisi sekä laitteesi väärinkäytöksiltä välttämällä seuraavanlaisia vaaroja:

1. KOLMANNEN OSAPUOLEN OHJELMISTOT

Kolmannen osapuolen ohjelmistot koostuvat kielletyistä sovelluksista, jotka muokkaavat peliä. Kolmannen osapuolen ohjelmistot pyrkivät antamaan pelaajalle epäreiluja etuja muuttamalla pelin toiminnallisuutta, mutta samalla ne voivat vaarantaa pelaajan tilin ja tietosuojan.

Esimerkkejä kolmannen osapuolen ohjelmistoista:

  • hakkeroinnit, ”modit” tai ohjelmat, jotka muuttavat pelin toimintaa epäreilusti
  • ”botit” tai pelin toimintoja automatisoivat palvelut tai ohjelmakoodit
  • muut ohjelmat, jotka pyrkivät muokkaamaan tai antamaan ansaitsematonta etua.

2. KIELLETTY PELIVALUUTAN MYYNTI JA PELIEKONOMIAN VÄÄRINKÄYTTÖ

Tietyt verkkosivustot ja henkilöt myyvät pelin sisäistä valuuttaa oikean maailman rahaa vastaan hyväksikäyttämällä pelaajien yksityisiä tietoja ja varastettuja luottokortteja.

Tällaisessa toiminnassa pelaajaa pyydetään antamaan tilinsä henkilökohtaiset kirjautumistiedot. Myyjä kirjautuu sitten pelaajan tilille ja ostaa pelin sisäistä valuuttaa varastetuilla luottokorteilla tai muilla vilpillisillä maksutavoilla välittämättä siitä, mitä seurauksia tästä voi olla sinulle.

TÄRKEÄÄ: Jos paljastat yksityiset kirjautumistietosi luvattomille osapuolille, vaarannat paitsi pelisi myös maksu- ja verkkoturvallisuutesi. 

3. PELITILIEN OSTAMINEN JA MYYMINEN

Tilien myyjät mainostavat pitkälle edistyneitä pelitilejä ja tekevät nopeaa edistymistä kaipaaville pelaajille houkuttelevia ja epärealistisia lupauksia. 

Tilien myyntiin liittyviä vaaroja:

  • Myyjä saattaa viedä rahasi antamatta sinulle tiliä.
  • Et voi olla varma, että myyjä ei jatka tilin käyttöä.
  • Myyjä saattaa myydä tilin useille henkilöille.
  • Tilin tila on tuntematon – tilin käyttö on voitu jo estää pysyvästi.
  • Tili ei ole koskaan turvallinen – Supercell ei voi antaa tukea vaarantuneille tileille.
  • Jos päätät käyttää rahaa tiliin, tili ei silti koskaan kuulu oikeasti sinulle.

SEURAUKSET

Vilpillinen käytös, huijaus ja kaikki pelien ulkopuolella tapahtuvat kaupalliset toimet on kielletty ankarasti Supercellin käyttöehdoissa. Ne vaarantavat pelitilin, minkä lisäksi edellä oleviin toimiin osallistuminen johtaa seuraamuksiin, kuten valuutan poistamiseen, väliaikaisiin pelijäähyihin (ban) tai jopa pelitilin pysyvään sulkemiseen.

Emme voi myöskään tarjota tukea sellaisille pelitileille, joihin on liittynyt vilpillistä toimintaa tai silloin, kun vilpillinen palveluntarjoaja on vaarantanut pelitilin.

Suojele tiliäsi välttämällä näitä tilanteita. Sinun ei kannata tuhlata niihin aikaasi tai rahaasi.