YouTube-palkinnot

Sinulla on mahdollisuus voittaa pelinsisäisiä palkintoja YouTube-palkintojen kautta katsomalla suosikkitubettajiesi ja Supercellin valikoituja livestriimejä!

Näin se toimii:

1. Yhdistä Supercell ID:hen

Ensin sinun pitää yhdistää pelitilisi Supercell ID:hen pelin asetuksista. Onko sinulla jo Supercell ID? Hienoa! Jatketaan!

2. Napauta kohtaa Palkinnot

Kun olet yhdistänyt Supercell ID:hen pelissä, siirry livestriimiin, jossa on jaossa palkintoja, ja napauta kohtaa Palkinnot videon alla.

Seuraa ohjeita ja yhdistä Supercell ID:si YouTube-tiliisi. Huomaa, että sinun on oltava kirjautuneena YouTube-tilillesi, että voit aktivoida palkinnot. Supercell ja YouTube jakavat keskenään tiettyjä tietoja, kun yhdistät tilit ja katsot striimejä. Supercell saa tiedon siitä, mitä Supercelliin liittyvää sisältöä katsot YouTubessa, kun yhdistetyn tilin kuvake on näkyvissä. Vastaavasti me annamme tähän liittyvän tunnuksesi Youtubelle.

Olet valmis katselemaan lähetystä, kun suoran lähetyksen alla näkyy Yhdistetty-kuvake.

Voit katkaista Supercell ID:si yhteyden YouTube-tiliisi menemällä minkä tahansa sellaisen livestriimin katselusivulle, jossa jaetaan palkintoja. Huomaathan, että kun olet katkaissut yhteyden tiliesi välillä, et voi enää saada palkintoja.

3. Katso striimiä, niin voit voittaa palkintoja!

Siinäpä se! Nyt voit ottaa rennosti ja katsoa livestriimiä, jossa palkintoja on jaossa. Saatamme antaa pelinsisäisiä palkintoja kaikille tiettynä aikana striimiä seuraaville katsojille tai saatamme valita sattumanvaraisesti katsojat, jotka voittavat palkintoja. Joka tapauksessa palkinnot ovat vain niiden katsojien saatavilla, jotka ovat yhdistäneet tilinsä ja katsovat niitä striimejä, joissa palkintoja jaetaan.

Seuraa Supercellin pelejä YouTubessa, Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa nähdäksesi, missä striimeissä jaetaan palkintoja! Yleensä palkintojen saamisen kriteerit ilmoitetaan blogissamme tai kyseessä olevan striimin yhteydessä.

4. Tarkista ja lunasta palkintosi myöhemmin pelissä!

Älä panikoi, jos et näe palkintojasi pelissä välittömästi. Palkinnot jaetaan pelitilillesi, jos olet voittanut tai olet muuten oikeutettu palkintoihin. Palkintojen saapumisessa voi kestää päivä. Striimaajat saattavat myös ilmoittaa joistakin palkinnoista livestriimin aikana.

Vastuuvapauslauseke / tärkeää tietoa:

*Jotta voit saada palkintoja, katsele livestriimiä, jonka aikana on jaossa palkintoja, joltakin valikoitujen sisällöntuottajiemme kanavista YouTubessa iOS:n/Androidin YouTube-sovelluksella tai osoitteessa youtube.com ja huolehdi, että Supercell ID:si on yhdistetty YouTubeen ja kyseessä olevaan Supercell-peliin.

*Supercell päättää kuhunkin striimiin ja mahdollisesti saatavilla oleviin palkintoihin liittyvät tarkemmat tiedot, kuten säännöt, osallistumisajan, palkinnot, soveltuvuuskriteerit jne. ja ilmoittaa niistä kaikille osallistujille joko blogeissaan tai muulla tavoin.

*Osallistuminen ja palkintoja jakavien striimien katseleminen on ilmaista. Sinun tarvitsee vain katsella valittuja livestriimejä YouTubessa laitteellasi, kun Supercell ID:si on yhdistetty YouTubeen. Supercell ID:si voi olla yhdistetty vain yhteen omista YouTube-tileistäsi. Huomaathan, että sinun pitää katsella livestriimiä ilmoitettuna aikana, jotta voit voittaa palkintoja.

*Voittajat tai muut palkintojen saajat päätetään Supercellin tai striimaajan asettamien sääntöjen perusteella. Supercell vahvistaa voittajat tai muut palkintojen saajat ja tämä päätös on lopullinen ja sitova. Supercell siirtää palkinnot suoraan pelitilille, jolle Supercell ID:si on yhdistetty, ja saat asiasta ilmoituksen pelissä. Supercell ei lähetä asiasta muita ilmoituksia.

*Supercell voi perua tai keskeyttää minkä tahansa striimin tai siihen liittyvän palkintokampanjan tai muuttaa muulla tavoin sääntöjä, jos se on tarpeen esimerkiksi teknisten ongelmien, vilpin tai muiden Supercellistä riippumattomien syiden vuoksi. Supercell voi myös diskata osallistujan, joka rikkoo ohjeita, sääntöjä tai Supercellin asiaankuuluvia käytäntöjä tai toimii sopimattomalla tai häiritsevällä tavalla.

* Kaikki palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Myöskään korvaavia palkintoja ei ole saatavilla (Supercell pidättää kuitenkin oikeuden vaihtaa palkinnon sitä vastaavaan tai arvoltaan suurempaan palkintoon). Palkinnon voittaja tai saaja vastaa palkinnon saamiseen ja/tai käyttämiseen mahdollisesti liittyvistä veroista, tulleista ja muista valtiolle suoritettavista maksuista.

*Kuten kaikkien Supercellin pelien kohdalla, sinun on oltava vähintään 13-vuotias, että voit osallistua palkintojen keräämiseen. Jos olet 13–17-vuotias, tarvitset huoltajan suostumuksen, että voit osallistua palkintojen keräämiseen.

*Jos sinulla on kysyttävää näistä ohjeista tai mistä tahansa muusta YouTuben palkintojen liittyvästä, ota meihin yhteyttä pelaajatukemme kautta.

*Supercellin käyttöehdot, yksityisyyskäytäntö ja muut käytännöt säätelevät Supercellin pelien käyttöä ja samalla myös osallistumista palkintojen keräämiseen. Huomaathan, että YouTubella omat ehtonsa ja käytäntönsä, joita sovelletaan YouTuben käyttöön ja siihen, miten YouTube käsittelee tietojasi. Lisää tietoa saat YouTube Ohjeista.