YouTube Rewards

Je maakt kans om beloningen in het spel te winnen door naar bepaalde livestreams van je favoriete YouTubers en Supercell te kijken met YouTube Rewards!

Het werkt zo:

1. Verbind je spel met een Supercell ID

Eerst zul je je spelaccount moeten verbinden met een Supercell ID in de instellingen van het spel. Heb je al een Supercell ID? Fantastisch! We gaan verder.

2. Tik op ‘REWARDS KRIJGEN’

Als je je spel hebt gekoppeld aan een Supercell ID, ga je naar de livestream die de Rewards-functie ondersteunt en tik je op ‘REWARDS KRIJGEN’ onder de video.

Volg de instructies en koppel je Supercell ID aan je YouTube-account. Let op: jij bent degene die moet zijn ingelogd op je YouTube-account om de Rewards-functie te activeren. Bepaalde informatie wordt gedeeld tussen Supercell en YouTube wanneer je streams kijkt terwijl je accounts zijn gekoppeld. Supercell heeft toegang tot informatie over Supercell-gerelateerde content die je bekijkt op YouTube wanneer het Verbonden-pictogram wordt weergegeven. Je eigen ID zal dus met YouTube worden gedeeld.

Wanneer je het Verbonden-pictogram onder de video ziet, kun je de Rewards-functie gebruiken.

Je kunt je Supercell ID loskoppelen van je YouTube-account door naar de weergavepagina van een livestream te gaan die Rewards ondersteunt. Houd er rekening mee dat als je je accounts loskoppelt, je niet langer gebruik kunt maken van de Rewards-functie.

3. Bekijk de stream en maak kans om beloningen te winnen!

Dat was het! Ga er rustig voor zitten en bekijk de livestream die Rewards ondersteunt. We kunnen gedurende een bepaalde tijd beloningen in het spel geven aan alle kijkers van de stream of we kunnen willekeurige kijkers uitkiezen om beloningen te winnen. In ieder geval zijn Rewards alleen beschikbaar voor kijkers die hun accounts hebben gekoppeld en streams bekijken die de Rewards-functie ondersteunen.

Volg Supercell-spellen op YouTube, Twitter, Facebook en Instagram om te zien welke livestreams de Rewards-functie ondersteunen. In de meeste gevallen worden de voorwaarden voor het krijgen van beloningen in onze blog aangekondigd, of in verband met de stream in kwestie.

4. Bekijk en verzamel je beloningen later in het spel.

Geen paniek als je de beloningen in het spel niet meteen ziet. Als je hebt gewonnen of anderszins recht hebt op beloningen, worden deze aan je spelaccount toegevoegd. Het kan een dag duren voordat de beloningen zichtbaar zijn. Beloningen kunnen ook door de streamers worden aangekondigd tijdens de livestream.

Vrijwaring / Belangrijke informatie:

*Om in aanmerking te komen voor Rewards moet je de livestream bekijken op een YouTube-kanaal van door ons geselecteerde contentmakers in de YouTube-app (iOS/Android) of op de desktopversie van youtube.com, met je Supercell ID gekoppeld aan YouTube en het desbetreffende Supercell-spel.

*De meer gedetailleerde informatie over elke stream en de mogelijk beschikbare beloningen, waaronder de regels, deelnameperiode, beloningen, toekenningscriteria en dergelijke andere zaken, worden bepaald door Supercell en alle deelnemers worden hierover geïnformeerd via de blogs of anderszins.

*Het deelnemen aan en bekijken van de geschikte streams is gratis. Je dient de geschikte livestreams met je apparaat te bekijken op YouTube terwijl je Supercell ID aan YouTube is gekoppeld. Je Supercell ID hoeft slechts gekoppeld te zijn aan een van je eigen YouTube-accounts. Houd er rekening mee dat je de livestream moet kijken gedurend een bepaalde tijdsperiode om in aanmerking te komen voor Rewards.

*De winnaars of andere ontvangers van de beloningen worden bepaald volgens de regels die door Supercell of de streamer zijn vastgesteld. Supercell zal de winnaars of andere ontvangers van de beloningen bevestigen; deze beslissing door Supercell is definitief en bindend. Supercell zal de beloningen rechtstreeks toevoegen aan de spelaccounts die zijn gekoppeld aan je Supercell ID. Je krijgt hierover een melding in het spel te zien. Er zullen geen andere meldingen door Supercell worden gegeven.

*Supercell mag een stream of de bijbehorende Rewards annuleren of schorsen, of anderszins de regels wijzigen wanneer dit redelijkerwijs nodig is vanwege bijvoorbeeld technische problemen, fraude of andere dergelijke redenen buiten de controle van Supercell. Supercell mag ook deelnemers diskwalificeren die handelen in strijd met deze instructies, de regels of het relevante beleid van Supercell, of die zich op ongepaste of storende wijze gedragen.

* Alle beloningen zijn persoonlijk en niet-overdraagbaar en er worden geen vervangingen van de beloningen beschikbaar gesteld (met uitzondering dat Supercell het recht behoudt om een beloning te vervangen door een beloning van gelijke of hogere waarde). Elke winnaar of ontvanger van de beloningen is verantwoordelijk voor alle belastingen, invoerrechten en andere overheidsheffingen in verband met de ontvangst en/of het gebruik van de beloning.

*Zoals met alle Supercell-spellen, dien je 13 jaar of ouder te zijn om gebruik te maken van Rewards. Als je tussen de 13 en 17 jaar bent, dient je wettelijke voogd je deelname aan YouTube Rewards te hebben bekeken en goedgekeurd.

*Als je vragen hebt over deze instructies of over zaken met betrekking tot YouTube Rewards, neem dan rechtstreeks contact met ons op via de spelersondersteuning (in het Engels).

* Supercell'sAlgemene voorwaarden (in het Engels),Privacybeleid (in het Engels) en ander beleid zijn van toepassing op je gebruik van de Supercell-spellen en dit geldt ook voor je deelname aan de Rewards. Houd er rekening mee dat YouTube eigen voorwaarden en een eigen beleid heeft en dat deze van toepassing zijn op je gebruik van YouTube, waaronder de verwerking van je informatie door YouTube. Ga naar YouTube Help voor meer informatie.