Supercell logo
Clash of Clans — 9 Ağu 2024

Anime Madalya Etkinliği Ve Yeni Kahraman Ekipmanı!

6. seviye ve üzeri Belediye Binasına sahip oyuncuların katılabileceği bu etkinlikte oyun içi görevleri tamamlayarak büyülü kristaller toplayacak ve etkinlik yolunda ilerleyeceksiniz. Bu büyülü kristalleri büyülü madalyalara dönüştürebilecek ve yeni Okçu Kraliçe ekipmanı Sihirli Ayna gibi özel ödüller açabileceksiniz!

Ne zaman?

Etkinlik başlangıcı:

  • 9 Ağustos, 11.00 TSİ (8.00 UTC)

Etkinlik bitişi:

  • 30 Ağustos, 11.00 TSİ (8.00 UTC)

Etkinlik 30 Ağustos'ta sona erdikten sonra 1 Eylül (11.00 TSİ) tarihine kadar iki gün boyunca Tüccarın etkinlik sekmesine ve madalya etkinliği binasına erişmeye devam edebileceksiniz.

Yeni Geçici Birlikler: M.E.K.A Ve Süpürgeli Cadı!

M.E.K.A:

  • 6. seviye ve üzeri Belediye Binasına sahip oyuncular kullanabilir.

  • Kara birliği, savunmaları hedef alır, duvarlara fazladan hasar verir!

Süpürgeli Cadı:

  • 6. seviye ve üzeri Belediye Binasına sahip oyuncular kullanabilir.

  • Hava birliği, favori hedefi Büyücü Kulesi, hızlı uçar ve hasar aldığında yardım çağırır! Bu yardımcılara dikkat edin! Kara birliği olarak savunmaları hedef alırlar.

Etkinlik Kaynakları!

Madalya Etkinliği Kaynağı: Büyülü Kristaller

Büyülü kristalleri, çok oyunculu savaşlarda rakibinizin Büyücü Kulesine saldırarak ve Büyücü Kulesini yok ederek kazanırsınız. Kristal toplayarak cevher, dekorasyon ve daha fazlasını alabilirsiniz!

Büyülü Madalya

Etkinliğe özel bu madalyaları Tüccarın Dükkanında harcayabilirsiniz. Madalyalarla sezona özel eşsiz bir dekorasyon, kahraman ekipmanları için kullanabileceğiniz cevher gibi kaynaklar, büyülü öğeler ve daha fazlasını satın alabilirsiniz. Alabileceğiniz en büyük ödül, yeni destansı kahraman ekipmanı Sihirli Aynadır.

Yeni Kahraman Ekipmanı ve Diğer Ödüller!

Okçu Kraliçenin Yeni Destansı Kahraman Ekipmanı "Sihirli Ayna":

Bu ekipman, Okçu Kraliçenin verdiği hasarın ve canının bir miktarına sahip olan bir klon çağırır, bu klon birkaç saniye sonra kaybolur. Ayrıca Okçu Kraliçe "Ayna" ekipmanını kullandıktan sonra ilk bir saniye görünmez olur.

Etkinlik boyunca sizi bekleyecek eğlenceli dekorasyonları da unutmayalım!

Gözümüzü yükseklere dikmenin zamanı geldi! Madalya etkinliği başlıyor!