Supercell logo
Clash of Clans — 11 Haz 2024

Süper Duvar Yıkıcı Etkinliği ve Yeni Kahraman Ekipmanı!

Merhaba şef!

Yepyeni Süper Duvar Yıkıcı Madalya Etkinliğimizdeduvarları yıkıp YENİ kahraman ekipmanımız Roket Mızrağı açma zamanı!

Süper Duvar Yıkıcı Etkinliğine 8. seviye ve üzeri Belediye Binasına sahip oyuncular katılabilecek. Önceki etkinliğimizde olduğu gibi oyuncular oyun içi aktivitelere katılıp ödül yolunda ilerleyerek buz küpleri toplayacak. Bu buz küplerini süper madalyalara dönüştürerek Kraliyet Şampiyonunun yeni kahraman ekipmanı Roket Mızrak gibi özel ödüller açabilirsin!

Etkinlik Tarihleri:

Süper Duvar Yıkıcı Etkinliği Başlangıcı:

  • Tarih: 11 Haziran 2024, Salı

  • Saat: 8.00 UTC (yerel saatle 11.00)

Süper Duvar Yıkıcı Etkinliği Bitişi:

  • Tarih: 21 Haziran 2024, Cuma

  • Saat: 8.00 UTC (yerel saatle 11.00)

Etkinlik 21 Haziran'da sona erdikten sonra iki gün boyunca Tüccarın etkinliğe özel sekmesine ve madalya etkinliği binasına (Buz Banyosu) erişmeye devam edebilirsin. Böylece 23 Haziran saat 8.00 UTC'ye (yerel saatle 11.00) kadar etkinlik madalyalarını kullanarak ödüller alabileceksin!

Süper Duvar Yıkıcı Etkinliğine Özel Kaynak: Buz Küpleri

Süper Ejderhalar etkinlik boyunca ortalığı kasıp kavuracağı için önlem olarak buz küpleri toplaman gerekecek! Bu buz küplerini çok oyunculu savaşlarda diğer oyuncuların köylerini yağmalayarak kazanabilirsin. Alacağın buz küpü sayısı kazandığın yıldız sayısına bağlı olacak. Saldırılarında Süper Duvar Yıkıcıları kullanırsan her saldırının sonunda bonus buz küpleri kazanırsın. Ayrıca bu kaynağı, etkinlik binası olan Süper Buz Banyosundan düzenli olarak alabilirsin. Ne kadar çok buz küpü toplarsan o kadar fazla ödül alacaksın. Ödüller arasında cevherler, dekorasyonlar ve daha fazlası var!

Sıradan madalyalardan daha iyi ne olabilir dersen... Elbette Süper Madalyalar!

Topladığın buz küpleriyle özel ödüller açabilirsin. Alınabilecek ödüller arasında bu etkinliğin para birimi olan süper madalyalar da olacak. Bu madalyalar Tüccarın Dükkanında kullanılacak. Süper madalyalarla sezona özel eşsiz bir dekorasyon, kahraman ekipmanları için kullanabileceğiniz cevher gibi kaynaklar, büyülü öğeler ve daha fazlasını satın alabilirsin. Herkesin almak için uğraşacağı en büyük ödülümüz ise yeni destansı kahraman ekipmanımız Roket Mızrak olacak!

Kraliyet Şampiyonunun Yeni Destansı Kahraman Ekipmanı: Roket Mızrak

Bu yeni ekipman, Kraliyet Şampiyonunun attığı mızraklara daha fazla hasar gücü ve saldırı menzili kazandıracak aktif bir yeteneğe sahip! Yeteneği kullandığında Kraliyet Şampiyonunun fırlattığı mızraklar daha uzağa gidecek ve daha fazla hasar verecek. Kaç mızrağın güçlendirileceği ve her bir mızrağın ne kadar hasar vereceği Roket Mızrağın seviyesine bağlı olacak.

Özel Etkinlik Ödülleri!

Etkinlik yolundaki ödüllere ek olarak aşağıdaki özel ödülleri de kazanma şansın olacak. Bu ödüllere bir göz atalım şef!

Kaktüs Oğlan Heykeli

Bu taştan kaktüs dekorasyonu 5550 buz küpü topladığınızda etkinlik bileti ödülü olarak alınabilecek.

Kovboy İskelet

Bu çılgın İskelet dekorasyonu 10.000 buz küpü topladığınızda normal etkinlik yolundan en son ödül olarak alınabilecek.

Ejderha Totemi

Ejderha Totemi dekorasyonu ise 1025 süper madalya karşılığında etkinliğe özel Tüccarın Dükkanından alınabilecek.

Hepsi bu kadar şef! Etkinliğimizi yarın (11 Haziran) saat 8.00 UTC'den (yerel saatle 11.00) itibaren oynayabilirsin! Şimdi duvarları yıkma zamanı. Ödülleri ve eğlenceyi kaçırma!

- Clash of Clans Ekibi