Supercell ID

Hold Supercell ID-spillene dine trygge, og forbli tilkoblet.

Det er gratis og lett å opprette en Supercell ID. Du går bare til spillets innstillinger og trykker på knappen under «Supercell ID» for å komme i gang. Du finner ID-en i alle Supercell-spill, og den er også tilgjengelig i utvalgte spill fra partnerutviklere.

Hold spillene dine trygge

Enten du skal spille igjen etter et lengre opphold, eller skal sette opp en ny telefon eller et nytt nettbrett, så vil du med Supercell ID alltid kunne fortsette der du slapp. Med en Supercell ID kan du også hoppe rett inn i spillet på alle enhetene dine, også nettbrett.

Koble til Supercell ID-spillene dine

Vi har gjort det enkelt å koble alle Supercells spill til samme Supercell ID. Du begynner med å lage en Supercell ID i ett spill, og så kobler du til resten. Så enkelt er det.

Du kan enkelt veksle mellom ulike Supercell ID-kontoer

Med Supercell ID er det enkelt å bytte mellom flere kontoer i samme spill på samme enhet. Dette er perfekt for å dele moroa med andre eller gi deg selv en ny start.

Supercell ID-venner

Med Supercell ID kan du koble deg sammen med andre spillere og venner. Supercell ID-venner du har koblet deg til i ett spill, vil også dukke opp i de andre Supercell ID-spillene dere spiller. Finner du ikke en venneseksjon i Supercell ID-spillet ditt? Fortvil ikke, da kommer den i en snarlig oppdatering.

FAQ

Ser du etter «Vanlige spørsmål» for Supercell ID? Disse finner du her:

For Parents

Har du barn og ser etter noe du ikke finner på denne siden? Da kan du lese foreldreveiledningen vår. Der finner du informasjon som kan være relevant for det du ser etter.