Supercell ID

Säkerhetskopiera dina Supercell ID-spel och håll kontakten.

Det är både enkelt och kostnadsfritt att skapa ett Supercell ID. Gå till spelinställningarna och tryck på knappen under ”Supercell ID” för att komma igång. Supercell ID finns i alla Supercell-spel och även i utvalda spel från andra utvecklare som vi samarbetar med.

Säkerhetskopiera dina spel

Oavsett om du kommer tillbaka till spelen efter en paus eller installerar dem på en ny enhet så ser Supercell ID till att du alltid kan fortsätta spela precis där du slutade. Med Supercell ID kan du även hoppa in i spelen på alla dina mobiler och surfplattor.

Koppla ihop dina Supercell ID-spel

Vi har gjort det enkelt för dig att koppla alla dina Supercell-spel till ett och samma Supercell ID. Börja med att skapa ett Supercell ID i ett spel och koppla sedan ihop resten. Svårare än så är det inte.

Växla enkelt mellan olika Supercell ID-konton

Med Supercell ID är det enkelt att växla mellan olika konton i samma spel på en och samma enhet. Perfekt om du vill dela glädjen med andra eller få en nystart.

Supercell ID-vänner

Med Supercell ID kan du få kontakt med andra spelare och dina vänner. De Supercell ID-vänner du har skaffat i ett spel dyker även upp i andra Supercell ID-spel som ni spelar. Om du inte hittar någon vänsektion i ditt Supercell ID-spel så betyder det att funktionen kommer i en uppdatering inom kort.

FAQ

Har du några frågor om Supercell ID? Nedan hittar du vanliga frågor om våra olika spel:

For Parents

Föräldrar, letar ni efter något som ni inte kunde hitta på den här sidan? Kolla in vår föräldraguide för mer ingående information som kan vara relevant för er.