Fanisisältökäytäntö

Päivitetty viimeksi: 12. lokakuuta 2018

Yhteisömme on meille erittäin tärkeä ja olemme ylpeitä siitä, mitä kaikkea pelaajat pystyvät tekemään ja haluavat tehdä Supercellin brändeillä. Monet pelaajat haluavat hyödyntää Supercellin tarjoamia resursseja (katso alla) vain upeiden, peleihin liittyvien juttujen luomiseen. Tämä on meistä uskomattoman hienoa. Joskus kuitenkin ihmiset menevät liian pitkälle ja yrittävät uskotella yhteisölle, että heidän tuotteensa, palvelunsa, sivustonsa tai videonsa liittyvät jollakin tavalla Supercelliin, ovat Supercellin luomia tai että Supercell tukee niiden käyttöä. Jotkut tekevät näin tahallisesti ja tietoisesti, jotta pääsisivät itse hyötymään yhteisöstä ja Supercellin pelitiimien tekemästä työstä. Tämä saattaa johtaa siihen, että pelaajat uskovat näkemiensä tietojen olevan virallisia ja ostavat tuotteita tai jopa luovuttavat henkilökohtaisia tietojaan. Tämä ei ole meistä lainkaan hauskaa.

Tämä Fanisisällön käytäntö määrittää, miten voit käyttää Supercell Oy:n ("Supercell") tekijänoikeuksia ja tavaramerkkejä, jotka liittyvät Clash of Clansiin, Clash Royaleen, Hay Dayhin, Brawl Starsiin ja Boom Beachiin, sisältäen kaikki mahdolliset näihin liittyvät Supercellin tarjoamat fanipaketit ("Supercellin resurssit"), joita tarjoamme fanisisältöä varten. Emme anna varoituksia tämän käytännön vastaisesta toiminnasta.

1. FANISIÄLTÖÖN LIITTYVÄT ERITYISSÄÄNNÖT

Vain fanisisältökäyttöön. Tarkoitamme fanisisältökäytöllä seuraavaa: Kun käytät Supercellin resursseja fanisisällössäsi, saat näyttää, yksilöidä ja keskustella Supercellin tuotteista vain tämän käytännön sallimalla tavalla. Et saa luoda uusia tuotteita tai uutta sisältöä, jotka perustuvat Supercellin resursseihin. Et esimerkiksi saa luoda pelejä, jotka perustuvat Supercellin pelien hahmoihin. Tämä on kiellettyä myös siinä tapauksessa, että hahmot olisivat ilmaisia. Sallittu fanisisältö sisältää tavallisesti ei-kaupallisia fanien luomia verkko-oppaita ja opassovelluksia, fanien tapaamisia, fanisivuja ja pelivideoita. Tämä on sallittua niin kauan kuin tällainen toiminta noudattaa tämän käytännön sääntöjä.

Ei-kaupallista. Et saa lunastaa minkäänlaisia maksuja (ei myöskään sovellusten sisäisistä toiminnoista) fanisisältösi asiakkailta tai vierailijoilta, ellei Supercell ole tätä erikseen nimenomaisesti hyväksynyt. Tähän sääntöön on kaksi poikkeusta: fanisisältösi rahallinen hyödyntäminen mainosten tai lahjoitusten kautta. Jos käytät mainoksia, niiden on noudatettava kaikkia sovellettavissa olevia lakeja, säännöksiä, säädöksiä ja kehittäjiä koskevia käytäntöjä. Jos käytät kehittämääsi sisältöön liittyviä lahjoituksia, niiden on oltava puhtaasti lahjoituksia. Ne eivät siis voi olla sidottuja mihinkään erityistoimintoihin, sovelluksen sisäisiin ostoihin tai minkäänlaisiin muihin etuihin.

Kunnioita Supercellin brändiä. Et saa luoda mielikuvaa, että Supercell sponsoroi fanisisältöäsi, on luonut sitä tai muulla tavalla tukee sitä tai sen käyttöä. Et myöskään saa luoda Supercellin resursseista mitään materiaaleja, jotka ovat samanlaisia kuin Supercellin logot, tavaramerkit tai Supercellin tuotteiden tai palveluiden muut elementit. Et saa muokata Supercellin resursseja ilman nimenomaista lupaa.

Pysy verkossa. Et saa valmistaa tai jakaa (ilmaiseksi tai muulla tavoin) fyysisiä tuotteita, kuten t-paitoja, joissa on kuvattu mitään Supercellin resursseja tai muuta Supercellin immateriaalioikeudellista materiaalia ilman erillistä, nimenomaista ja kirjallista itsesi ja Supercellin välistä sopimusta.

Ei kirjoja, teatteriesityksiä tms. Et saa kirjoittaa, tuottaa tai luoda kirjoja, teatteriproduktioita tai muita muunnelmia, jotka sisältävät Supercellin immateriaalioikeuksien alaista sisältöä ilman erillistä, nimenomaista ja kirjallista lupaa.

Lisää vastuuvapauslausekkeet. Sisällytä seuraava ilmoitus (tai jokin toinen sisällöltään huomattavan samanlainen epävirallisuudesta kertova ilmoitus) fanisisällön loppukäyttäjien helposti luettavissa olevalla fontilla Supercellin resurssien käytön yhteyteen: "Tämä sisältö ei liity Supercelliin, Supercell ei tue sen käyttöä tai sponsoroi sitä eikä sisältö ole Supercellin erikseen hyväksymää. Supercell ei ole vastuussa tästä sisällöstä. Lisätietoja voi lukea Supercellin Fanisisältökäytännöstä: https://supercell.com/en/fan-content-policy/fi/"

Ei verkkotunnuksia tai vastaavia. Et voi rekisteröidä fanisisällöllesi verkkotunnuksia, sosiaalisen median tilejä tai näihin liittyviä osoitteita, jotka sisältävät Supercellin tavaramerkkejä (kuten SUPERCELL, CLASH ROYALE, CLASH OF CLANS,BRAWL STARS, HAY DAY tai BOOM BEACH) ilman kanssamme tehtyä erillistä kirjallista sopimusta.

2. LISÄEHDOT

Kehittäjäkäytännöt ja -sopimukset. Supercell pitää erittäin tärkeänä sitä, että kunnioitat sen alustan tai kanavan sääntöjä, jolla päätät jakaa fanisisältöäsi. Sinun aina noudatettava kulloinkin voimassa olevia sovellettavia kehittäjäkäytäntöjä ja sopimuksia.

Jos Supercell käyttää fanisisältöäsi. Saatamme silloin tällöin käyttää, parantaa tai muokata fanisisältöäsi korvauksetta tavalla, jota pidämme kohtuullisena, kuten esimerkiksi käyttämällä sisältöä peleissämme, julkaisemalla sitä uudelleen verkkokanavillanne tai käyttämällä sitä muulla tavoin markkinoinnissamme.

Julkaisematon informaatio ja palaute. Jos vastaanotat meiltä tietoja, jotka koskevat vielä julkaisematonta sisältöä, sinun on pidettävä se vain omana tietonasi etkä saa paljastaa sitä muille. Lisäksi, jos annat meille minkäänlaista palautetta, informaatiota tai ehdotuksia, jotka koskevat pelejämme tai jotakin muuta, ymmärrät, että voimme käyttää näitä tietoja ilman, että olemme korvausvelvollisia sinua kohtaan tai että meillä olisi muita velvollisuuksia sinua kohtaan.

Pidätämme itsellämme oikeuden päättää, minkälainen fanisisältö on mielestämme sopivaa, ja voimme kumota tämän käytännön sisältämän rajoitetun käytön lisenssin milloin tahansa ja mistä syystä tahansa.

Tämä käytäntö on osa Supercellin käyttöehtoja, ja voimme muuttaa sitä milloin tahansa. Kun käytät Supercellin resursseja fanisisältötarkoituksiin, käyttösi on Supercellin käyttöehtojen alaista (mukaan lukien kaikki mahdolliset vastuuvapauslausekkeet ja vastuiden rajoitukset). Siinä tapauksessa, että tämän käytännön jokin ehto on ristiriidassa käyttöehtojen kanssa, tämä käytäntö on ensisijainen, kun kyseessä on mikä tahansa fanisisältöön liittyvä asia.