Supercell ID

Pidä Supercell ID -pelisi tallessa ja pysy yhteyksissä

Supercell ID:n luominen on ilmaista ja helppoa. Siirry vain pelisi asetuksiin ja napauta Supercell ID -kohdan alla olevaa painiketta, niin pääset alkuun. Löydät painikkeen kaikista Supercell-peleistä, ja lisäksi se on saatavilla tietyissä yhteistyökumppaneiden peleissä.

Suojaa pelisi

Olit sitten palaamassa peleihisi tauon jälkeen tai asentamassa pelin uudelle laitteelle, Supercell ID:n avulla jatkat peliäsi tismalleen siitä, mihin viimeksi jäit. Supercell ID:n avulla voit myös pelata pelejäsi kaikilla mobiililaitteillasi, myös tableteilla.

Yhdistä Supercell ID -pelisi

Kaikkien Supercell-pelien yhdistäminen yhteen ja samaan Supercell ID:hen on helppoa. Aloita luomalla Supercell ID yhdessä pelissä, ja yhdistä sitten loput pelit siihen. Niin helposti se käy!

Vaihtele helposti usean eri Supercell ID -tilin välillä

Supercell ID:n ansiosta on helppo vaihtaa saman pelin useiden eri pelitilien välillä yhdellä laitteella. Näin voit jakaa hauskanpidon toisten kanssa tai kokeilla, miltä tuntuisi aloittaa peli alusta.

Supercell ID -kaverit

Supercell ID:n avulla voit olla yhteydessä toisiin pelaajiin ja kavereihin. Supercell ID -kaverit, joihin olet yhteydessä yhdessä pelissä, näkyvät kavereidesi joukossa muissakin Supercell ID -peleissä, joita he pelaavat. Jos Kaverit-osiota ei löydy Supercell ID -pelistäsi, toiminto tulee pian saataville uuden päivityksen myötä.

FAQ

Etsitkö usein kysyttyjä kysymyksiä Supercell ID:stä? Löydät pelien UKK-osiot alta:

Vanhemmille

Vanhemmat, etsittekö jotain, mitä ette löytäneet tältä sivulta? Tutustukaa vanhempien oppaaseen, josta löytyy tarkempaa tietoa.