REGLER FOR TRYGGHET OG RETTFERDIGHET

Takk for at du viser interesse for et trygt og rettferdig spill!

Det å tilby en trygg og rettferdig spillopplevelse er noe vi prioriterer høyt. Dermed tolererer vi ikke juks eller ufin opptreden.
Dersom oppførselen på en konto er i strid med punktene under, kommer vi til å straffe kontoeieren. For eksempel kan vi inndra spillvaluta, utestenge vedkommende midlertidig fra spillet eller stenge kontoen for godt.

Bidra til et hyggelig spillmiljø, og sikre kontoen og enheten din ved å huske på det følgende når du spiller:

«CLASH» MED RESPEKT!

UFIN OPPFØRSEL

Alle er her for å spille og ha det gøy sammen. Noen ganger innebærer det friske diskusjoner med venner om tapte slag og konkurranser. Det er greit, men å opptre ufint ødelegger moroa.

Når du har kontakt med andre i spillet, ber vi deg om alltid å vise respekt for dem. Dette gjelder også for språket som brukes i navn og beskrivelse av laget ditt (enten det dreier seg om klaner, spesialstyrker eller nabolag).

Dette er eksempler på det vi anser for å være upassende:

 1. Hatefulle ytringer, rasisme og annet diskriminerende språk
 2. Usømmelig eller seksuelt eksplisitt språk
 3. Trusler eller trakassering
 4. Overdreven banning
 5. Mobbing

Meld fra! Dersom en annen spiller oppfører seg dårlig mot deg eller andre, kan du trykke på rapportknappen i chatten for å melde fra til oss. Vi her erfarne moderatorer som går gjennom rapportene og følger opp saken.

Konsekvenser av brudd på retningslinjene: Ufin oppførsel kan føre til at spillkontoen stenges midlertidig eller for godt. Det å sende inn rapporter på falskt grunnlag kan få samme konsekvens.
 

JUKS ER IKKE GREIT!

BRUK AV PROGRAMVARE FRA TREDJEPARTER

Programvare fra tredjeparter vil si apper som ikke er godkjente, og som manipulerer spillet. Spillere bruker noen ganger slike apper for å endre deler av spillet med mål om å få urettferdige fordeler. Bruk av slike apper fører til at kontoen og personvernet ditt utsettes for risiko.

Programvare fra tredjeparter inkluderer:

 1. Hacks, «mods» og programmer som endrer spillet for å gi enkeltspillere urettmessige fordeler
 2. «Boter», tjenester eller script som automatiserer spilleopplevelsen
 3. Andre programmer som skal forandre spillet eller gi deg fordeler du ikke fortjener

Konsekvenser av brudd på retningslinjene: Bruk av forbudt programvare fra tredjeparter resulterer i at kontoen(e) utestenges for godt.

LA GNOMENE TA SEG AV STJELINGEN!

UAUTORISERT SALG AV JUVELER

Enkelte nettsteder og personer tilbyr juveler og diamanter til nedsatt pris. Ikke la deg lure – det er svindel.

Du må oppgi private påloggingsopplysninger (som Apple-ID, Google Play-opplysninger osv.) så selgeren får tilgang til spillkontoen din. ADVARSEL: Når selgere har fått tilgang til kontoen din, hender det ofte at de kaprer den og prøver å selge den til andre spillere.

VIKTIG: Hvis du deler personlig informasjon / påloggingsopplysninger med tredjeparter, blir både kontoen din og du personlig utsatt for stor og ugjenkallelig personvernrisiko og økonomisk risiko.
 
Konsekvenser av brudd på retningslinjene: Det å kjøpe juveler eller diamanter fra tredjeparter kan føre til at spillvalutaen din inndras og til og med til at kontoen din utestenges for godt.

ALLE ER UNIKE!

KJØP, SALG OG DELING AV SPILLKONTOER

Det å selge, kjøpe, dele eller gi bort spillkontoer til andre strider imot tjenestevilkårene våre og godkjennes aldri av Supercell.

Salg av kontoer inkluderer å reklamere for spillkontoer med høyt nivå og forsøk på å lokke til seg spillere som er ivrige etter fremgang, med fristende og urealistiske løfter.

Hvis du kjøper en konto, risikerer du det følgende:

 1. Selgeren kan ta pengene dine og aldri gi deg kontoen
 2. Du kan ikke være sikker på at selgeren ikke fortsetter å bruke kontoen
 3. Den samme kontoen kan bli solgt til flere spillere
 4. Du kjenner ikke kontoens status. Det kan være like før den blir utestengt for godt
 5. Kontoen kommer aldri til å være sikker. Supercell kan ikke tilby støtte for misbrukte kontoer
 6. Det er risikabelt å bruke penger på kontoen – den kan når som helst bli utestengt for godt på grunn av brudd på tjenestevilkårene våre.

Si nei til å selge kontoen din, og rapporter personer som prøver å kjøpe den, for å bidra til å stoppe uvesenet!

Konsekvenser av brudd på retningslinjene: Vi kan ikke garantere sikkerheten til kontoer som er overført mellom spillere. Vi forbeholder oss retten til å utestenge alle overførte kontoer for godt.

ANNEN UAKSEPTABEL ATFERD

 1. Å utgi seg for å være Supercell-personale
 2. Phishing av andre spilleres kontoer
 3. Misbruk av tilbakebetaling
 4. Å bevisst utnytte programfeil
 5. Å oppmuntre andre til å bryte reglene
 6. Å spørre etter eller dele personlig kontaktinformasjon
 7. Misbruk av chattefunksjonen i spillet til reklame, utsending av søppelpost og svindel

Reglene for trygghet og rettferdighet (regler for adferd) gjelder for alle Supercell-spillene: Boom Beach, Clash of Clans, Clash Royale, Hay Day og Brawl Stars.

Vi ønsker at spillerne skal kunne ha det gøy med spillene våre uten å oppleve mobbing. Derfor har vi blitt med i The Royal Foundations arbeidsgruppe for forebygging av nettmobbing, som ble opprettet av prins William, hertugen av Cambridge, i mai 2016. Blant deltakerne i arbeidsgruppen er noen av verdens mest kjente navn innen media og teknologi, og dessuten foreldre og frivillige organisasjoner som jobber for barn. Sammen med et panel av unge mennesker jobber de for å gi barn en tryggere tilværelse på nett.

For å forebygge mobbing har arbeidsgruppen lansert regler for god oppførsel på internett: «Stopp, snakk, støtt». Du kan lese mer her: www.stopspeaksupport.com (siden er bare på engelsk).

Mobbing av andre er ikke noe man bare kan overse. Alle som ferdes på nett, må kunne føle at de har muligheten til å passe på vennene sine, stoppe mobberne, si ifra og få støtte.

Blant arbeidsgruppens medlemmer finner du: The Anti-Bullying Alliance, Apple, BT, The Diana Award, EE, Facebook, Google, Internet Matters, NSPCC, O2, Sky, Snapchat, Supercell, TalkTalk, Twitter, Vodafone og Virgin Media.

Stop, Speak, Support