Supercellin turnausohjeet

Päivitetty: 22. marraskuuta 2018

Haluatko pitää oman turnauksen, jossa on mukana Supercell-peli? Autamme mielellämme pieniä ryhmiä innokkaita faneja tai turnauksia järjestäviä yrityksiä ja kaikkia siltä väliltä! Haluamme auttaa sinua tekemään tapahtumistasi ja turnauksistasi kaikille hauskoja, tasapuolisia ja huolettomia. Olemme tämän vuoksi laatineet nämä turnausohjeet, joita noudattamalla järjestäminen sujuu leikiten.

YLEISET SÄÄNNÖT KAIKILLE TURNAUKSILLE JA TAPAHTUMILLE

 1. Osallistumisen tulee olla ilmaista kaikille pelaajille kaikissa turnauksissa – poikkeuksia ei sallita! Tämä sääntö pätee myös esimerkiksi jäsenmaksuihin tai kausikortteihin. Jos järjestät live-tapahtuman, voit periä maksun ainoastaan itse tapahtuman katsojan sisäänpääsystä mutta et kilpailuun osallistumisesta. Katsojan sisäänpääsymaksu pitää palauttaa henkilöille, jotka päättävät osallistua kilpailuun.
 2. Olet itse vastuussa kaikkien palkintojen järjestämisestä tapahtumassasi. Et voi pyytää osallistujia rahoittamaan palkintoja. Kaikkien tapahtumaan liittyvien palkintojen yhteenlaskettu arvo voi olla korkeintaan 50 000 euroa. Jos harkitset korkeampaa summaa, ota meihin yhteyttä.
 3. Supercell vastaa peleistään, mutta järjestäjät ovat vastuussa tapahtumistaan. Et voi siis mainita, että tapahtuma on "virallinen" tai antaa ymmärtää, että Supercell on vastuussa, osallistuu tai tukee tapahtumaasi tai mitään palkinnoista.
 4. Järjestäjänä sinun tulee varmistaa, että tapahtumasi on paikallisten lakien ja sääntöjen mukaan laillinen.
 5. Tapahtumaasi ei voi liittyä uhkapelejä, arpajaisia tai fantasiaurheiluvedonlyöntiä.
 6. Järjestääksesi tapahtuman tai osallistuaksesi tapahtumaan sinun on oltava paikallisten lakien ja vaatimusten mukaan tarpeeksi vanha järjestämään kilpailun tai kilpailemaan. Lisäksi osallistujien tulee olla vähintään 13-vuotiaita. Jos tapahtumassa on rahapalkintoja, alaikäisillä osallistujilla tulee olla vanhemman tai laillisen huoltajan kirjallinen tai henkilökohtainen suostumus.
 7. Turnausten tulisi olla hauskoja, ja voittajan tulee määräytyä taitojen perusteella. Sopupelien järjestäminen tai muu kyseenalainen toiminta on ehdottomasti kielletty.

BRÄNDÄYS, SPONSOROINTI JA JULKISUUS

 1. Voit käyttää meiltä saamiasi turnaus- tai tapahtumakuvia, mutta et saa muokata niitä. Pelilogoja saa käyttää ainoastaan Supercellin kirjallisella luvalla.  Supercellin logoa ei saa käyttää.
 2. Voit tallentaa tai suoratoistaa turnauksesi tai tapahtumasi millä tahansa verkkofoorumilla. Sinä tai käyttämäsi alustat eivät voi periä maksua turnauksiisi tai tapahtumiisi liittyvästä sisällöstä.
 3. Turnauksesi voi olla kolmansien osapuolien sponsoroima, mutta et saa antaa ymmärtää, että tapahtuma on Supercellin järjestämä tai sponsoroima, tai että Supercell muuten tukisi a) järjestämääsi tapahtumaa tai b) kolmannen osapuolen sponsoreitasi tai heidän tuotteitaan tai palveluitaan. Et myöskään saa käyttää turnauksesi tai tapahtumasi mainonnassa materiaaleja, jotka muistuttavat Supercellin logoja, tavaramerkkejä tai Supercellin tuotteiden ja palvelujen muita elementtejä.
 4. Mikään turnaukseesi tai tapahtumaasi liittyvä ei saa sisältää tai edistää sisältöä, joka on harhaanjohtavaa, vilpillistä, epärehellistä, laitonta, hävytöntä, herjaavaa, uhkaavaa, ahdistelevaa tai muuten epäasiallista tai Supercellin etujen vastaista.
 5. Turnauksesi tai tapahtumasi ei saa mainostaa muita peliyrityksiä, pelijulkaisijoita tai pelialustoja, alkoholia, tupakkaa, huumeita, pornoa, aseita, uhkapelejä tai mitään yhtiöitä, tuotteita tai palveluita, jotka liittyvät mihinkään yllämainituista.
 6. Et voi rekisteröidä turnauksellesi tai tapahtumallesi tuotemerkkejä, verkkotunnuksia, tekijänoikeuksia, sosiaalisen median tilejä tai näihin liittyviä osoitteita, jotka sisältävät Supercellin tavaramerkkejä (kuten SUPERCELL, CLASH ROYALE, CLASH ROYALE -LIIGA, CLASH OF CLANS, HAY DAY, BOOM BEACH tai BRAWL STARS) tai ovat hämmentävän samankaltaisia niiden kanssa ilman kanssamme tehtyä erillistä kirjallista sopimusta.
 7. Supercell saattaa mainostaa turnaustasi tai tapahtumaasi, tai käyttää turnauksesi tai tapahtumasi tuloksia valitessaan pelaajia Supercellin virallisiin turnaustapahtumiin tai markkinointitoimintaan.

MUITA TÄRKEITÄ JA HUOMIOON OTETTAVIA ASIOITA

 1. Jotta peli- ja katselukokemus olisivat sellaiset kuin niiden on suunniteltu olevan, älä käytä emulaattoreita, modeja, botteja tai samankaltaisia sovelluksia turnauksessasi tai tapahtumassasi. Käytä mobiililaitteita. Erityisesti suoratoistoon ja kuvankaappausten ottamiseen suosittelemme tablettien käyttöä paremman resoluution takia.
 2. Supercellin käyttöehdot, yksityisyyskäytäntö ja fanisisältökäytäntö koskevat kaikkia turnauksia ja tapahtumia. Supercell pidättää oikeuden ryhtyä toimenpiteisiin asiaankuuluvaksi katsomallaan tavalla mukaan lukien minkä tahansa turnauksen tai tapahtuman järjestämisoikeuden peruuttaminen.
 3. Haluamme, että turnaukset ja tapahtumat ovat reiluja ja hauskoja.  Ryhdymme tarvittaessa asianmukaisiin toimiin: saatamme esimerkiksi sulkea tai peruuttaa turnauksen tai tapahtuman.
 4. Jos turnauksesi tai tapahtumasi on näiden ohjeiden mukainen, et tarvitse erillistä lisenssiä tai lupaa Supercelliltä. Jos se ei ole ohjeiden mukainen, ota meihin yhteyttä osoitteella tournaments@supercell.com varmistaaksesi, onko yhteistyö mahdollista.
 5. Näitä vaatimuksia lukuun ottamatta turnausten ja tapahtumien järjestäminen on sinusta kiinni. Voit itse päättää kilpailun formaatin, säännöt ja palkinnot, kunhan ne ovat näiden ohjeiden mukaisia.

Kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä osoitteella tournaments@supercell.com.

Kiitos ja pidä hauskaa!

Huomaathan, että nämä ohjeet saattavat muuttua: niihin voidaan tehdä lisäyksiä milloin tahansa online-viestin välityksellä, joten muista seurata päivityksiä täällä!