Retningslinjer for Supercells turneringer

Revidert: 22. november 2018

Har du lyst til å være vert for din egen turnering med et Supercell-spill? Enten dere er en liten gruppe ivrige fans eller et foretak som organiserer turneringer, så er vi her for å hjelpe! Målet vårt er at turneringer skal være rettferdige, morsomme og bekymringsløse for alle, og for å få til dette har vi skrevet retningslinjer for turneringer. Linjer som viser dere retningen, med andre ord!

GENERELLE REGLER FOR ALLE TURNERINGER OG ARRANGEMENTER.

 1. Alle turneringer må være gratis å delta i for spillerne – ingen unntak! Herunder kommer også ting som medlemskapsavgifter og sesongkort. Når det er sagt, så kan arrangøren av et live-arrangement kreve inngangspenger av tilskuere til selve arenaen, men ikke av de som skal konkurrere. Du må refundere tilskueravgiften til alle som velger å konkurrere.
 2. Du er selv ansvarlig for å skaffe til veie alle premiene i arrangementet. Du kan ikke be andre spillere om å finansiere premier. Den maksimale kombinerte verdien på alle premier som kan tilbys som en del av turneringen, er 50 000 euro. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å tilby mer.
 3. Supercell er ansvarlig for spillene, men det er vertene som er ansvarlig for arrangementene. Du kan ikke kalle et arrangement «offisielt», eller antyde at Supercell er involvert i, ansvarlig for eller bifaller arrangementet eller noen av premiene som tilbys.
 4. Som vert må du forsikre deg om at arrangementet er lovlig i henhold til gjeldende lokale lover og regler.
 5. Konkurransen din kan ikke inneholde gambling, lotterier eller veddemål av «fantasy»-typen.
 6. For å arrangere eller spille i et arrangement må du være gammel nok til å konkurrere eller arrangere i henhold til lokale regler og krav – det sier loven! I tillegg må en deltaker være minst 13 år for å delta i arrangementer. Hvis arrangementet har pengepremier, må deltakeren ha tillatelse fra en forelder eller foresatt, enten skriftlig eller gjennom personlig oppmøte, dersom han eller hun er umyndig.
 7. Turneringer skal være morsomme og spennende. Det er ferdigheter som skal avgjøre hvem som vinner. Enhver form for kampfiksing og lignende tvilsom aktivitet er strengt forbudt!

MERKEVAREBYGGING, SPONSORER OG PUBLISITET.

 1. Du kan bruke turnerings- og arrangementsgrafikken vi gir deg, men du kan ikke modifisere disse materialene. Spillogoer kan bare brukes med Supercells uttrykkelige skriftlige tillatelse.  Det er ikke lov å bruke Supercells logo.
 2. Du kan ta opp eller strømme turneringen eller arrangementet på en hvilken som helst plattform på nett. Du, eller plattformen(e) du velger å jobbe med, kan ikke kreve penger av folk for å se strømmingen fra turneringer eller arrangementer.
 3. Turneringen eller arrangementet kan være sponset av tredjeparter, men du har ikke lov til å skape inntrykk av at Supercell opprettet, sponset eller på andre måter har bifalt (a) arrangementet eller (b) tredjeparts sponsorer, deres produkter eller tjenester. Du skal heller ikke promotere turneringen eller arrangementet ved bruk av materialer som ligner på Supercells logoer, varemerker eller andre elementer fra Supercells produkter og tjenester.
 4. Ingenting som er relatert til turneringen eller arrangementet, kan inneholde eller fremme innhold som er misvisende, bedragerisk, villedende, ulovlig, uanstendig, ærekrenkende, truende, plagsomt eller på annen måte støtende eller i strid med Supercells interesser.
 5. Turneringen eller arrangementet kan ikke fremme andre spillselskaper, spillutgivere eller spillplattformer, alkohol, tobakk, narkotika, pornografi, våpen, veddemål eller gambling, eller noen selskaper, produkter eller tjenester relatert til ovennevnte.
 6. Hvis du registrerer varemerker, domenenavn, opphavsretter, kontoer i sosiale medier eller tilhørende adresser for turneringen eller arrangementet, kan disse ikke inkludere eller ha en forvirrende likhet med Supercells varemerker (slik som SUPERCELL, CLASH ROYALE, CLASH OF CLANS, HAY DAY, BOOM BEACH eller BRAWL STARS) eller andre av Supercells eiendeler uten en egen skriftlig avtale med Supercell.
 7. Supercell kan promotere turneringen eller arrangementet, eller bruke resultatene fra turneringen eller arrangementet til å kvalifisere spillere til offisielle Supercell-turneringer og markedsføringsaktiviteter.

ANNET SOM ER VIKTIG Å HUSKE.

 1. For at spill- og tilskueropplevelsen skal være slik den ble utviklet for å være, skal du ikke bruke noen emulatorer, modifikasjoner, boter eller lignende programvare i forbindelse med turneringen eller arrangementet ditt. Mobile enheter bør brukes. På grunn av høyere oppløsning anbefaler vi bruk av nettbrett, spesielt ved strømming/opptak.
 2. Supercells tjenestevilkår, retningslinjer for personvern og retningslinjer for brukerinnhold gjelder for alle turneringer og arrangementer. Supercell forbeholder seg retten til etter eget skjønn å iverksette tiltak, inkludert å annullere retten til å arrangere en gitt turnering eller arrangement.
 3. Vi vil at turneringer og arrangementer skal være rettferdige og morsomme.  Ved behov vil vi iverksette nødvendige tiltak, inkludert utestenging eller kansellering av turneringer og arrangementer.
 4. Hvis turneringen eller arrangementet ditt holder seg innenfor disse retningslinjene for turneringer, trenger du ikke lisens eller andre tillatelser fra Supercell. Hvis det ikke holder seg innenfor retningslinjene, må du ta kontakt på tournaments@supercell.com, så får vi se om vi kan jobbe sammen.
 5. Med unntak av disse kravene er det opp til deg hvordan du setter opp og arrangerer en turnering eller arrangement! Konkurransens format, regler og premier bestemmer du selv, så lenge de oppfyller retningslinjene for turneringer!

Har du spørsmål? Kontakt oss på tournaments@supercell.com.

Takk, og ha det gøy!

Vær klar over at retningslinjene for turneringer er i konstant utvikling. De kan når som helst endres gjennom et innlegg på nett, så kom tilbake for å se etter oppdateringer!