Yksityisyyskäytäntö

TRUSTe

Voimaantulopäivä: 1. heinäkuuta 2020

Kiitämme peliemme pelaamisesta! Nämä tietosuojakäytännöt kuvaavat:

  • Menetelmät, joilla keräämme sinuun liittyviä henkilötietoja, ja miksi toimimme näin
  • Kuinka käytämme henkilötietojasi, ja
  • Vaihtoehdot, joita sinulla on henkilötietoihisi liittyen.

Näitä tietosuojakäytäntöjä sovelletaan Supercellin peleihin, verkkosivuihin ja liitännäisiin palveluihin, joita kutsumme kokonaisuutena Palveluksi. Saatamme päivittää nämä tietosuojakäytännöt ajoittain julkaisemalla uuden version sivustolla supercell.com. Jos teemme mitään merkittäviä muutoksia, ilmoitamme sinulle sovellettavan lain vaatimalla tavalla, esimerkiksi lähettämällä viestin Palveluun ennen muutoksen voimaantuloa. Palvelun osalta käyttösi jatkaminen voimaantulopäivän jälkeen toteutuu uuden tietosuojan mukaisesti.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä tietosuojaan liittyen, tai mikäli sinulla on pyyntöjä henkilötietoihisi liittyvien ongelmien suhteen, pyydämme sinua ensisijaisesti ottamaan yhteyttä Supercell-pelin tukitoiminnon välityksellä voidaksemme vastata sinulle nopeammin. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä osoitteeseen:

Hallinnoijan nimi: Supercell Oy
Osoite: Itämerenkatu 11-13, FI-00180 Helsinki, Koskien: yksityisyys
Sähköposti: legal-requests@supercell.com

Tiedot, joita keräämme

Keräämämme henkilötiedot riippuvat käyttämistäsi palveluista ja sovellettavan lain vaatimuksista.

Meille suoraan ilmoittamasi tiedot.

  • Yhteystiedot (kuten nimi, sähköpostiosoite tai puhelinnumero)
  • Pelaajan nimi tai tunnus ja salasana
  • Profiilitiedot (kuten profiilikuva)
  • Viestisi Palveluun (kuten keskustelulokit ja pelaajan tukipyynnöt)
  • Muut tiedot, jotka päätät luovuttaa meille (kuten tiedot menetetyn tilin tunnistamiseksi tai tiedot, jotka annat osallistuessasi kyselyyn tai kampanjaan)

Tiedot, jotka keräämme automaattisesti.

  • Tiedot liittyen tiliisi ja pelin edistymiseen, useimmissa tilanteissa mukaan lukien automaattisesti luotu sisäinen tilin tunnus
  • IP-osoitteesi ja mobiililaitetunnisteet (kuten laitetunnuksesi tai mainostustunnus)
  • Tiedot liittyen laitteeseesi, kuten laitenimi ja käyttöjärjestelmä, selaimen tyyppi ja kieli, internetpalveluntarjoaja ja matkapuhelinoperaattori
  • Tiedot, joita keräämme evästeillä ja vastaavilla teknologioilla (ks. tarkemmin jäljempänä)
  • Arvioidut paikannustiedot (IP-osoitteen perusteella)
  • Tarkat maantieteelliset tiedot (GPS, suostumuksellasi)
  • Tiedot liittyen Palvelun käyttöösi, kuten pelitiedot ja vuorovaikutteisuutesi muiden pelaajien kanssa Palvelun sisällä

Pystyt myös luomaan Supercell ID:n käyttämällä sähköpostiosoitetta tai muita yhteystietoja.

Tiedot, joita keräämme kumppaneiltamme.

Käytämme myös kolmansia osapuolia, kuten sosiaalisia verkkosivustoja, data-analytiikan toimittajia ja mainosverkkoja, täydentämään tietojamme sinusta, kuten:

  • Väestötiedot (kuten IP-osoitteesi sijaintipaikan karkea arvio)
  • Tiedot petosten torjumiseksi (kuten hyvitysten väärinkäyttö peleissä tai klikkauksilla suoritettavat petokset mainonnassa)
  • Tiedot alustoilta, joilla pelejä pelataan (kuten maksujen varmentamiseksi)
  • Tiedot, mainonnan ja analytiikan tarkoituksiin, jotta voimme toimittaa sinulle paremman Palvelun
  •  Tiedot, jotka saamme yksityisyysasetustesi perusteella kolmansien osapuolten palveluista (kuten LINE, WeChat, Google tai Facebook)

Miksi keräämme tietojasi

Keräämme tietojasi useisiin liiketoimintatarkoituksiin, kuten:

Saadaksemme Palvelun toimimaan.

Täyttääksemme sopimusvelvoitteemme, käsittelemme tietoja, joita tarvitaan

  • Tilien luontiin ja mahdollistamaan peliemme pelaamisen, sekä Palvelun käytön
  • Palvelun tarjoamiseen
  • Maksujen varmistuksiin ja vahvistuksiin
  • Pyytämiesi tuotteiden ja palveluiden tuottamiseen ja toimittamiseen
  • Palveluun liittyvien viestien lähettämiseen sinulle

Palvelun tuottaminen soveltuvammaksi pelaajiamme varten.

Tuottaaksemme erinomaista Palvelua pelaajillemme, meillä on laillinen peruste kerätä ja käsitellä tarpeellisia tietoja, jotta voimme

  • Päivittää ja kehittää pelaajaprofiileja
  • Kehittää ja parantaa Palvelua ja pelaajakokemusta
  • Hallita suhdettamme sinuun
  • Tarjota sosiaalisia ominaisuuksia osana Palvelua
  • Mukauttaa Palvelukokemustasi
  • Vastata kommentteihisi ja kysymyksiisi, ja tarjota pelaajatukea
  • Tarjota sinulle Supercell-tarjouksia Palvelussa sekä myös muilla verkkosivuilla ja palveluissa, sekä sähköpostitse
  • Lähettää sinulle asiaan liittyviä tietoja, kuten päivityksiä, turvallisuushälytyksiä ja tukiviestejä
  • Mahdollistaa sinulle viestinnän muiden pelaajien kanssa

Näyttää henkilökohtaistettuja mainoksia.

Näyttää sinulle henkilökohtaistettuja mainoksia Palvelussa kuten myös muilla verkkosivuilla ja palveluissa (mukaan lukien sähköposti) meillä on laillinen peruste käsitellä tarpeellisia tietoja voidaksemme

  • Jäljittää sisältöä, jota käytät Palveluun liittyen, ja verkkokäyttäytymistäsi
  • Toimittaa, kohdentaa ja parantaa mainontaa ja Palvelua

Saadaksesi tietoja siitä, kuinka lakkauttaa henkilökohtainen mainonta, ks. osa 'Oikeutesi ja vaihtoehtosi' jäljempänä.

Palvelun pitämiseksi turvallisena ja tasapuolisena.

Tasavertaisuuden varmistaminen Palvelussa on yksi merkittävimpiä prioriteettejamme. Lisätietoja hyväksyttävän käytön käytännöistämme, ks. Supercell-palveluehdot.

Voidaksemme pitää Palvelun ja sen sosiaaliset ominaisuudet turvallisina ja tasapuolisina, torjuaksemme petoksia ja muulla tavoin varmistaaksemme hyväksytyn käytön, meillä on laillinen peruste käsitellä tietoja, jotta voimme

  • Analysoida ja valvoa Palvelun ja sen sosiaalisten ominaisuuksien käyttöä
  • Rajoittaa keskusteluja automaattisesti tai manuaalisesti
  • Suorittaa toimenpiteitä petollisia tai huonosti käyttäytyviä pelaajia kohtaan

Analysoida, profiloida segmentoida.

Kaikissa yllä olevissa tapauksissa ja tarkoituksissa saatamme analysoida, profiloida ja segmentoida kaikkia kerättyjä tietoja.

Suostumuksellasi.

Suostumuksellasi saatamme käsitellä tietojasi lisätarkoituksia varten, kuten GPS-paikannuksen käyttö paikallisten tapahtumien näyttöä varten.

Kuka voi nähdä tietosi

Supercelliä lukuun ottamatta tietojasi voivat käyttää muut vain seuraavissa tilanteissa:

Muut pelaajat ja käyttäjät.

Sosiaaliset ominaisuudet ovat peliemme ydintekijä. Muut pelaajat ja käyttäjät voivat, esim. nähdä profiilitietosi ja aktiviteettisi pelissä, sekä lukea julkaisemiasi viestejä.

Palveluntarjoajamme.

Supercellillä on toimittajia, jotka auttavat meitä tarjoamaan palveluja. Nämä toimittajat käsittelevät tietojasi vain ja ainoastaan Supercellin ohjeiden mukaisesti tuottaakseen kunkin Palvelun, kuten isännöinti, pelaajatuki, analytiikka ja petosten ehkäisy.

Muut yhtiöt ja julkiset viranomaiset.

Voidaksemme torjua petoksia ja laittomia toimia saatamme käsitellä ja luovuttaa tietoja muiden yhtiöiden ja organisaatioiden kanssa ja toimittaa niitä julkisille viranomaisille vastineina lain mukaisiin pyyntöihin.

Saatamme myös suostumuksellasi paljastaa tietojasi noudattaaksemme lakia tai suojataksemme omia tai pelaajiemme tai muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta.

Mainonta ja Sosiaalisen median kumppanit.

Palvelu käsittää ominaisuuksia kumppaneiltamme, kuten sosiaalisen median vuorovaikutteisuustyökalut, ohjelmointirajapinnat (API) tai ohjelmankehityspaketit (SDK) ja pelien sisäinen mainonta. Näiden kumppanien luettelo on saatavana osoitteessa supercell.com/en/partner-opt-out.

Kansainväliset tiedonsiirrot

Toimintamme on luonteeltaan globaalia ja tietosi voidaan tästä syystä lähettää minne tahansa maailmassa. Koska eri mailla on erilaisia tietosuojalakeja kuin omalla maallasi, pyrimme varmistamaan tiettyjen varotoimien olemassaolon, jotta tietosi pysyvät turvattuina näissä tietosuojakäytännöissä ilmaistulla tavalla. Riittävät varotoimet, joita me saatamme käyttää, voivat käsittää EU:n komission hyväksymät standardit sopimuslausekkeet ja muut lailliset turvatoimet.

Oikeutesi ja vaihtoehtosi

Markkinointisähköpostien ja muiden suoramarkkinointien lopettaminen.

Voit lopettaa kampanjaviestien, kuten markkinointisähköpostit, vastaanottamisen meiltä noudattamalla kyseiseen viestintään sisällytettyjä ohjeita tai muuttamalla asetuksiasi pelissä. Päivitetyt asetukset eivät välttämättä tule välittömästi voimaan. Huomaa, että saatat silti yhä saada meiltä muita kuin mainosviestejä, kuten palveluumme liittyviä viestejä tai päivityksiä käyttöehtoihimme tai tähän yksityisyyskäytäntöön.

Push-ilmoitukset

Saatamme lähettää sinulle push-ilmoituksia mobiilisovelluksiemme kautta. Voit milloin tahansa poistaa tällaiset viestit käytöstä mobiililaitteesi asetuksista.

Kohdennetun mainonnan lopettaminen.

Voit lopettaa kiinnostuksen pohjalta tapahtuvan mainonnan tarkistamalla Android- tai iOS-laitteesi yksityisyysasetukset ja valitsemalla ”Rajoita mainosten jäljitys” (Apple iOS) tai ”Lakkauta kiinnostuksen pohjalta toteutuva mainonta” (Android). Saadaksesi lisätietoja katso myös: supercell.com/en/partner-opt-out.

Voit myös käyttää henkilökohtaistettujen, pelien sisäisten tarjousten lopettamiseen pelin asetuksissa annettuja valintoja.

Käytä henkilötietoja, joita meillä on sinuun liittyen.

Jos pyydät, toimitamme sinulle kopion henkilökohtaisista tiedoistasi sähköisessä muodossa.

Muut oikeutesi.

Sinulla on myös oikeus korjata tietojasi, poistaa tietosi, vastustaa tapaa, jolla käytämme tai jaamme tietojasi, sekä rajoittaa sitä, kuinka käytämme tai jaamme tietojasi. Voit aina peruuttaa suostumuksesi, esimerkiksi kytkemällä GPS-paikannuksen jaon pois päältä mobiililaitteesi asetuksissa.

Vastaamme kaikkiin pyyntöihin kohtuullisen ajan kuluessa. Jos sinulla on ratkaisematon yksityisyyden tai tietojen käytön huolenaihe, johon emme ole vastanneet tyydyttävästi, ota yhteyttä Yhdysvaltojen kolmansien osapuolten riitojenratkaisupalveluntarjoajaamme (maksuton). Voit myös Euroopan talousalueella, Sveitsissä tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa ottaa yhteyttä paikalliseen tietosuojavaltuutettuun ratkaisemattomien valitusten osalta.

Jos haluat käyttää mitään tietoihisi liittyviä, edellä kuvattuja oikeuksia, käytä edellä mainitussa kohdassa ”Ota yhteyttä” kuvattuja tukivaihtoehtoja. Vastaamme kaikkiin pyyntöihin sovellettavan lain mukaisesti. Yksityisyytesi suojaamiseksi saatamme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen pyyntöjen toteuttamista, esimerkiksi pyytämällä ostokuittia tai muita tilitietoja, pyytämällä yhdistämään sähköpostiosoitteen pelitiliisi (esimerkiksi Supercell ID:n kautta) tai pyytämällä sinua vastaamaan kysymyksiin, jotka liittyvät palveluidemme käyttöösi. Kun olemme vahvistaneet henkilöllisyytesi, voit myös määrittää valtuutetun toimijan käyttämään oikeuksiasi antamalla toimijan yhteystiedot asiakaspalveluumme sovellettavan lain vaatimalla tavalla.

Sinulla on oikeus olla saamatta syrjivää kohtelua näiden oikeuksiesi käyttämisen seurauksena.

Evästeet ja vastaavat teknologiat

Kuten useimmat verkkopalvelut, me ja kumppanimme käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita toimittaaksemme ja henkilökohtaistaaksemme palvelut, analysoidaksemme niiden käyttöä, kohdentaaksemme mainontaa ja torjuaksemme petoksia. Evästeiden ja vastaavien teknologioiden avulla me ja kumppanimme voimme tallentaa mieltymykset ja seurata toimiasi Palvelussa. Huomaa, että kumppanimme voivat käyttää omia tietosuojakäytäntöjään.

Me ja kumppanimme keräämme ja tallennamme tietoja käyttäjien toimista muilla sivustoilla ja muissa sovelluksissa, jotka käyttävät teknologioitamme, mukaan lukien evästeet ja vastaavat seurantateknologiat. Näin voimme esimerkiksi päätellä saman käyttäjän tai kotitalouden käyttämät useat laitteet tai selaimet ja yhdistää ne laitekaavioon. Teemme näin, jotta voimme

    tunnistaa ja estää petoksia antaa käyttäjien käyttää Palveluamme yhdellä laitteella ja jatkaa sitten saumattomasti samasta kohdasta toisella laitteella seurata analytiikkaa, personointeja ja attribuutioita rajoittaa, kuinka monta kertaa sama mainos näytetään käyttäjälle tunnetuilla tai päätellyillä laitteilla ja/tai tarjota henkilökohtaistettua mainontaa jokaisella laitteella, joka on päätelty kaikkien laitteiden selailukaavoista.

Lisätietoja (mukaan lukien kieltäytymisohjeet) voit katsoa osoitteesta supercell.com/en/partner-opt-out/. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi asetuksissa, mutta jotkin Palvelun osat eivät tällöin ehkä toimi oikein.

Miten suojaamme tietosi

Turvallisuusvarotoimet.

Voidaksemme varmistaa turvallisen ja varman pelaajakokemuksen, kehitämme ja otamme käyttöön jatkuvasti hallinnollisia, teknillisiä ja fyysisiä turvallisuustoimenpiteitä suojataksemme tietojasi luvattomalta pääsyltä ja katoamista, väärinkäyttöä tai muuttamista vastaan.

Tietojen säilytysaika.

Säilytämme tietosi niin pitkään kuin tilisi on aktiivinen tai tarpeellinen Palvelun tuottamiseksi. Saatamme esimerkiksi ajoittain poistaa käyttämättömät pelitilit, ja saatamme tarkastaa ja poistaa ja anonymisoida säännöllisesti tarpeettomia tietoja.
Huomaa, että jos pyydät meitä poistamaan henkilökohtaiset tietosi, säilytämme tietosi niin pitkään, kuin on tarpeellista laillisten liiketoiminnan intressien näkökulmasta, kuten laillisten vaatimusten noudattaminen, riitojen ratkaisu ja sopimustemme ylläpito.

Lapset

Lasten yksityisyys verkossa on meille erittäin tärkeää. Yleensä Palveluitamme ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille lapsille (tai muun ikäisille paikallisten lakien mukaan), eivätkä Palvelut tietoisesti kerää henkilökohtaisia tietoja lapsilta lukuun ottamatta seuraavan kappaleen mukaista keräämistä.

Peleissä, joita ei ole suunnattu lapsille mutta jotka saattavat silti vedota heihin, teemme ylimääräistä työtä rajoittaaksemme näitä Palveluita pelaajan iän mukaan. Kun pelaaja ilmoittaa näissä Palveluissa olevansa alle 13-vuotias (tai alueellaan sovellettavan lain ikäinen), rajoitamme pääsyä tiettyihin palveluihin, kuten sosiaaliseen mediaan ja chat-toimintoihin sekä tiettyihin ilmoituksiin. Rajoitamme myös henkilökohtaisten tietojen käsittelyn vain siihen, mitä tarvitaan Palveluidemme sisäisen toiminnan tukemiseen.

Jos olet vanhempi tai huoltaja ja haluat tarkistaa lapsestasi kerätyt henkilökohtaiset tiedot tai pyytää tietojen muokkaamista tai poistamista, voit ottaa meihin yhteyttä edellä kuvatulla tavalla. Jos saamme tietää, että lapsi on antanut aiemmin mainitusta poikkeavia henkilökohtaisia tietoja, poistamme keräämämme henkilökohtaiset tiedot, ellei meillä ole laillista velvollisuutta säilyttää niitä, ja poistamme lapsen tilin ja/tai palautamme sen alaikäisille tarkoitettuun kokemukseen tarpeen mukaan.

Kalifornian asukkaat

Käy osoitteessa supercell.com/en/disclosure-california-residents lukemassa erityisesti Kalifornian asukkaita koskevia tietoja.