Yksityisyyskäytäntö

TRUSTe

Voimaantulopäivä: 25. toukokuuta 2018

Kiitämme peliemme pelaamisesta! Nämä tietosuojakäytännöt kuvaavat:

  • Menetelmät, joilla keräämme sinuun liittyviä henkilötietoja, ja miksi toimimme näin
  • Kuinka käytämme henkilötietojasi, ja
  • Vaihtoehdot, joita sinulla on henkilötietoihisi liittyen.

Näitä tietosuojakäytäntöjä sovelletaan Supercellin peleihin, verkkosivuihin ja liitännäisiin palveluihin, joita kutsumme kokonaisuutena Palveluksi. Saatamme päivittää nämä tietosuojakäytännöt ajoittain julkaisemalla uuden version sivustolla supercell.com. Jos teemme mitään merkittäviä muutoksia, ilmoitamme sinulle lähettämällä viestin Palveluun ennen muutoksen voimaantuloa. Palvelun osalta käyttösi jatkaminen voimaantulopäivän jälkeen toteutuu uuden tietosuojan mukaisesti.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä tietosuojaan liittyen, tai mikäli sinulla on pyyntöjä henkilötietoihisi liittyvien ongelmien suhteen, pyydämme sinua ensisijaisesti ottamaan yhteyttä pelin välityksellä voidaksemme vastata sinulle nopeammin.

Hallinnoijan nimi: Supercell Oy
Osoite: Itämerenkatu 11-13, FI-00180 Helsinki
Sähköposti: legal-requests@supercell.com

Tiedot, joita keräämme

Tiedot, jotka toimitat meille.

  • Yhteystiedot (kuten nimi ja sähköpostiosoite)
  • Pelaajan nimi ja salasana
  • Profiilitiedot (kuten profiilikuva)
  • Viestisi Palveluun (kuten keskustelulokit ja pelaajan tukipyynnöt)
  • Muut tiedot, jotka päätät luovuttaa meille (kuten tiedot menetetyn tilin tunnistamiseksi)

Tiedot, jotka keräämme automaattisesti.

  • Tiedot liittyen tiliisi ja pelin edistymiseen
  • IP-osoitteesi ja mobiililaitetunnisteet (kuten laitetunnuksesi, mainostustunnus, MAC-osoite, IMEI)
  • Tiedot liittyen laitteeseesi, kuten laitenimi ja käyttöjärjestelmä, selaimen tyyppi ja kieli
  • Tiedot, joita keräämme evästeillä ja vastaavilla teknologioilla (ks. tarkemmin jäljempänä)
  • Yleiset paikannustiedot
  • Tarkat maantieteelliset tiedot (GPS, suostumuksellasi)
  • Tiedot liittyen Palvelun käyttöösi, kuten pelitiedot ja vuorovaikutteisuutesi muiden pelaajien kanssa Palvelun sisällä

Useimmissa tapauksissa luomme sinulle myös Supercell-kohtaisen tunnuksen, kun käytät Palvelua.

Tiedot, joita keräämme kumppaneiltamme.

  • Tiedot, jotka vastaanotamme, mikäli linkität kolmannen osapuolen työvälineen Palvelun kanssa (kuten Facebook, WeChat tai Google)
  • Väestötiedot (kuten IP-osoitteesi sijaintipaikan karkea arvio)
  • Tiedot petosten torjumiseksi (kuten hyvitysten väärinkäyttö peleissä tai klikkauksilla suoritettavat petokset mainonnassa)
  • Tiedot alustoilta, joilla pelejä pelataan (kuten maksujen varmentamiseksi)
  • Tiedot, mainonnan ja analytiikan tarkoituksiin, jotta voimme toimittaa sinulle paremman Palvelun

Miksi keräämme tietojasi

Saadaksemme Palvelun toimimaan.

Täyttääksemme sopimusvelvoitteemme, käsittelemme tietoja, joita tarvitaan

  • Tilien luontiin ja mahdollistamaan peliemme pelaamisen, sekä Palvelun käytön
  • Palvelun tarjoamiseen
  • Maksujen varmistuksiin ja vahvistuksiin
  • Pyytämiesi tuotteiden ja palveluiden tuottamiseen ja toimittamiseen
  • Palveluun liittyvien viestien lähettämiseen sinulle

Palvelun tuottaminen soveltuvammaksi pelaajiamme varten.

Tuottaaksemme erinomaista Palvelua pelaajillemme, meillä on laillinen peruste kerätä ja käsitellä tarpeellisia tietoja, jotta voimme

  • Päivittää ja kehittää pelaajaprofiileja
  • Kehittää ja parantaa Palvelua ja pelaajakokemusta
  • Hallita suhdettamme sinuun
  • Tarjota sosiaalisia ominaisuuksia osana Palvelua
  • Mukauttaa Palvelukokemustasi
  • Vastata kommentteihisi ja kysymyksiisi, ja tarjota pelaajatukea
  • Tarjota sinulle Supercell-tarjouksia Palvelussa sekä myös muilla verkkosivuilla ja palveluissa, sekä sähköpostitse
  • Lähettää sinulle asiaan liittyviä tietoja, kuten päivityksiä, turvallisuushälytyksiä ja tukiviestejä
  • Mahdollistaa sinulle viestinnän muiden pelaajien kanssa

Näyttää henkilökohtaistettuja mainoksia.

Näyttää sinulle henkilökohtaistettuja mainoksia Palvelussa kuten myös muilla verkkosivuilla ja palveluissa (mukaan lukien sähköposti) meillä on laillinen peruste käsitellä tarpeellisia tietoja voidaksemme

  • Jäljittää sisältöä, jota käytät Palveluun liittyen, ja verkkokäyttäytymistäsi
  • Toimittaa, kohdentaa ja parantaa mainontaa ja Palvelua

Saadaksesi tietoja siitä, kuinka lakkauttaa henkilökohtainen mainonta, ks. osa 'Oikeutesi ja vaihtoehtosi' jäljempänä.

Palvelun pitämiseksi turvallisena ja tasapuolisena.

Tasavertaisuuden varmistaminen Palvelussa on yksi merkittävimpiä prioriteettejamme. Lisätietoja hyväksyttävän käytön käytännöistämme, ks. Supercell-palveluehdot.

Voidaksemme pitää Palvelun ja sen sosiaaliset ominaisuudet turvallisina ja tasapuolisina, torjuaksemme petoksia ja muulla tavoin varmistaaksemme hyväksytyn käytön, meillä on laillinen peruste käsitellä tietoja, jotta voimme

  • Analysoida ja valvoa Palvelun ja sen sosiaalisten ominaisuuksien käyttöä
  • Rajoittaa keskusteluja automaattisesti tai manuaalisesti
  • Suorittaa toimenpiteitä petollisia tai huonosti käyttäytyviä pelaajia kohtaan

Analysoida, profiloida segmentoida.

Kaikissa yllä olevissa tapauksissa ja tarkoituksissa saatamme analysoida, profiloida ja segmentoida kaikkia kerättyjä tietoja.

Suostumuksellasi.

Suostumuksellasi saatamme käsitellä tietojasi lisätarkoituksia varten, kuten GPS-paikannuksen käyttö paikallisten tapahtumien näyttöä varten.

Kuka voi nähdä tietosi

Supercelliä lukuun ottamatta tietojasi voivat käyttää muut vain seuraavissa tilanteissa:

Muut pelaajat ja käyttäjät.

Sosiaaliset ominaisuudet ovat peliemme ydintekijä. Muut pelaajat ja käyttäjät voivat, esim. nähdä profiilitietosi ja aktiviteettisi pelissä, sekä lukea julkaisemiasi viestejä.

Supercellille työskentelevät kumppanit.

Supercellillä on kumppaneita, jotka suorittavat meille palveluja. Nämä kumppanit käsittelevät tietojasi vain ja ainoastaan Supercellin ohjeiden mukaisesti tuottaakseen kunkin Palvelun, kuten isännöinti, pelaajatuki, mainonta, analytiikka ja petosten ehkäisy.

Muut yhtiöt ja julkiset viranomaiset.

Voidaksemme torjua petoksia ja laittomia toimia saatamme vaihtaa tietoja muiden yhtiöiden ja organisaatioiden kanssa, ja toimittaa niitä julkisille viranomaisille vastineina lain mukaisiin pyyntöihin.

Saatamme myös suostumuksellasi paljastaa tietojasi noudattaaksemme lakia tai suojataksemme omia tai pelaajiemme tai muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta.

Mainonta ja Sosiaalisen median kumppanit.

Palvelu käsittää ominaisuuksia kumppaneiltamme, kuten sosiaalisen median vuorovaikutteisuustyökalut ja pelien sisäinen mainonta. Näiden kumppanien luettelo on saatavana osoitteessa supercell.com/en/partner-opt-out. Nämä kumppanit voivat käyttää tietojasi, ja ne toimivat omien tietosuojakäytäntöjensä puitteissa. Kehotamme sinua tarkistamaan kumppaniemme tietosuojakäytännöt saadaksesi lisää tietoa niiden tietojenkäsittelyn toiminnoista.

Kansainväliset tiedonsiirrot

Toimintamme on luonteeltaan globaalia ja tietosi voidaan tästä syystä lähettää minne tahansa maailmassa. Koska eri mailla on erilaisia tietosuojalakeja kuin omalla maallasi, pyrimme varmistamaan tiettyjen varotoimien olemassaolon, jotta tietosi pysyvät turvattuina näissä tietosuojakäytännöissä ilmaistulla tavalla. Riittävät varotoimet, joita kumppanimme saattavat käyttää, voivat käsittää EU:n komission hyväksymät standardit sopimuslausekkeet yksityisyyden suojan varmistamisesta tapauksissa, joissa siirto tapahtuu Yhdysvaltoihin.

Oikeutesi ja vaihtoehtosi

Markkinointisähköpostien ja muiden suoramarkkinointien lopettaminen.

Voit lopettaa kampanjaviestien, kuten markkinointisähköpostit, vastaanottamisen meiltä noudattamalla kyseiseen viestintään sisällytettyjä ohjeita.

Kohdennetun mainonnan lopettaminen.

Voit lopettaa kiinnostuksen pohjalta tapahtuvan mainonnan mobiilisovelluksissa tarkistamalla Android- tai iOS-laitteesi yksityisyysasetukset ja valitsemalla "rajoita mainosten jäljitys" (Apple iOS) tai "lakkauta kiinnostuksen pohjalta toteutuva mainonta" (Android). Saadaksesi lisätietoja, katso myös: http://www.supercell.com/partner-opt-out.

Henkilökohtaistettujen, pelien sisäisten tarjousten lopettamiseen voit käyttää pelin asetuksissa annettuja valintoja.

Käytä henkilötietoja, joita meillä on sinuun liittyen.

Jos pyydät, toimitamme sinulle kopion henkilökohtaisista tiedoistasi sähköisessä muodossa.

Muut oikeutesi.

Sinulla on myös oikeus korjata tietojasi, poistaa tietosi, vastustaa tapaa, jolla käytämme tai jaamme tietojasi, sekä rajoittaa sitä, kuinka käytämme tai jaamme tietojasi. Voit aina peruuttaa suostumuksesi, esimerkiksi kytkemällä GPS-paikannuksen jaon pois päältä mobiililaitteesi asetuksissa.

Vastaamme kaikkiin pyyntöihin kohtuullisen ajan kuluessa.  Jos sinulla on ratkaisematon yksityisyyden tai tietojen käytön huolenaihe, johon emme ole vastanneet tyydyttävästi, ota yhteyttä U.S.-based third-party dispute resolution provider (maksuton). Voit myös Euroopan talousalueella ottaa yhteyttä paikalliseen tietosuojavaltuutettuun ratkaisemattomien valitusten osalta.

Evästeet ja vastaavat teknologiat

Kuten useimmat verkkopalvelut, me ja kumppanimme käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita toimittaaksemme ja henkilökohtaistaaksemme palvelut, analysoidaksemme niiden käyttöä, kohdentaaksemme mainontaa ja torjuaksemme petoksia. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi asetuksissa, mutta jotkin Palvelun osat eivät tällöin ehkä toimi oikein.

Miten suojaamme tietosi

Turvallisuusvarotoimet.

Voidaksemme varmistaa turvallisen ja varman pelaajakokemuksen, kehitämme ja otamme käyttöön jatkuvasti hallinnollisia, teknillisiä ja fyysisiä turvallisuustoimenpiteitä suojataksemme tietojasi luvattomalta pääsyltä ja katoamista, väärinkäyttöä tai muuttamista vastaan.

Tietojen säilytysaika.

Säilytämme tietosi niin pitkään, kuin tilisi on aktiivinen tai tarpeellinen Palvelun tuottamiseksi. Tulemme ajoittain poistamaan käyttämättömien pelitilit, ja tarkastamme ja poistamme ja anonymisoimme säännöllisesti tarpeettomia tietoja.
Huomaa, että jos pyydät meitä poistamaan henkilökohtaiset tietosi, säilytämme tietosi niin pitkään, kuin on tarpeellista laillisten liiketoiminnan intressien näkökulmasta, kuten laillisten vaatimusten noudattaminen, riitojen ratkaisu ja sopimustemme ylläpito.

Ikärajoitukset

Emme tietoisesti kerää tai pyydä tietoja tai kohdenna mielenkiintoon perustuvia mainoksia kenellekään, joka on alle 13-vuotias, tai tietoisesti salli kyseisen kaltaisten henkilöiden käyttää Palveluitamme.  Jos olet alle 13-vuotias, älä lähetä meille mitään tietoja itsestäsi, mukaan lukien nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.  Kukaan alle 13-vuotias ei saa toimittaa mitään henkilökohtaisia tietoja.  Jos tietoomme tulee, että olemme keränneet tietoja alle 13-vuotiaalta lapselta, poistamme kyseiset tiedot niin nopeasti kuin mahdollista.  Jos uskot, että meillä saattaa olla tietoja alle 13-vuotiaalta tai alle 13-vuotiaan tietoja, ota meihin yhteyttä.